- 7,050
- 5,618
- 113
Sevmedin mi dost Kemal'isen tayyıp mısın kı kılıcdaroglu olalım dost
Sevmedin mi dost Kemal'isen tayyıp mısın kı kılıcdaroglu olalım dost
Benım o dost reklam yapma ihtiyacımız yokParayı Bulsak Söyle Bi Katlayici Var Telegramda Sağlam Adam 1 2 Kerede Katladı Kasami Yine Verecem de Parayı Bulamıyoruz Ki
Tayyip Olmaya Gerek Yok Reis Bay Kemal Herseye Muhalefetsen tayyıp mısın kı kılıcdaroglu olalım dost
bulcaz enişte yenı sıstem uzerınde calısıyorum 1 haftaya 20k 20k cekcezBenım o dost reklam yapma ihtiyacımız yok
Helal dost efsane bi giriş yaptın foruma geneBenım o dost reklam yapma ihtiyacımız yok
20 k cekmek için nekadar bırakıcaz onu soyle eniştebulcaz enişte yenı sıstem uzerınde calısıyorum 1 haftaya 20k 20k cekcez
Reklam Yapmadım Kral Öyle bir şey Neden Yapayım 😂Benım o dost reklam yapma ihtiyacımız yok
Balık kotu gecti galiba dostHelal dost efsane bi giriş yaptın foruma gene
sen eskılerdensın enıste banka hesabın genıstır 20k yı hıssetmezsın20 k cekmek için nekadar bırakıcaz onu soyle enişte
Tamam reklam yaparsan birdaha kasanı katlamam soyluyeyımReklam Yapmadım Kral Öyle bir şey Neden Yapayım 😂
Eskisiyiz enişte donsuz gezenlerdeniz massallahsen eskılerdensın enıste banka hesabın genıstır 20k yı hıssetmezsın
Hafizamiz guclensin diye baliktayiz dost ama bu seferde sinir hastası etcek beni dostBalık kotu gecti galiba dost
Kasa Olsa Katlatacaz da Yok Zaten Reis Sorun OrdaTamam reklam yaparsan birdaha kasanı katlamam soyluyeyım
erkan rulette kurpiyerin donunu almıs dun aksam versın sana onu enısteEskisiyiz enişte donsuz gezenlerdeniz massallah
Kuripiyenin donunu alan adam burada msj yazmaz enişte kendi donudur oerkan rulette kurpiyerin donunu almıs dun aksam versın sana onu enıste
Sen enistene pasaklı donu mu layik görüyon dosterkan rulette kurpiyerin donunu almıs dun aksam versın sana onu enıste
Konus dost seni birdaha boyle konusurken yakalayamayızSen enistene pasaklı donu mu layik görüyon dost
Bu Erhan damad Ferit dost hainKonus dost seni birdaha boyle konusurken yakalayamayız