- 48,705
- 53,259
- 113
10 spin bitmeden bi 10 daha alıyoz dost daha napalımBi ince öyle gibi dost prensesin hakkını veremedi bi türlü
10 spin bitmeden bi 10 daha alıyoz dost daha napalımBi ince öyle gibi dost prensesin hakkını veremedi bi türlü
Bırak su rüzgarcıyı enişte@berkayaydin6 at ortaya magnumbet kuponunu dost gorduk takıpteyız happy hoursa katılmıssın
nasıl son yüzlükmüş bu dostSansar gibisin dost
Dost bu mk prensesi sana 5000 x atmazsa Fenerli Rambo Okan s...sin onu10 spin bitmeden bi 10 daha alıyoz dost daha napalım
Bitmeyen 100 lük bu enişte merkez bankası ona ozel yapmısnasıl son yüzlükmüş bu dost
Bitmez 100 lük çıkmış heralde dost haberimiz yoknasıl son yüzlükmüş bu dost
Benden baskası dokunamaz dost prenseseDost bu mk prensesi sana 5000 x atmazsa Fenerli Rambo Okan s...sin onu
Dost millet ırzına geçmiş kaşar sana gelince namuslu ayağına yatiyo haberin olsun dostBenden baskası dokunamaz dost prensese
prenses 3000den asagı vermıyomus dost bursalılara burda pıyasası 5000 izmir en az 7 8 vardırBenden baskası dokunamaz dost prensese
Helal dost gene arada bizim parayı yüksek tuttunprenses 3000den asagı vermıyomus dost bursalılara burda pıyasası 5000 izmir en az 7 8 vardır
Ooo paraları ezdik bile dostKonu amacına coktan ulasmıstır![]()
ben kacar dost sıze hayırlı ısler hıc uyumadık kac saattır artık erken kalkma sınemasına baslıyorumNerde benim kadim dostum @berkayaydin6
Helal dost yakışır sanaben kacar dost sıze hayırlı ısler hıc uyumadık kac saattır artık erken kalkma sınemasına baslıyorum
bu ısı yapacksan dukkanını erken acıcan dost sektor nankor rekabet çetin rakipler buyukHelal dost yakışır sana
Ne işi dostbu ısı yapacksan dukkanını erken acıcan dost sektor nankor rekabet çetin rakipler buyuk
kumarbazlık işi dostNe işi dost