- 8,934
- 2,171
- 113
Nerde oZavrak reısı ozledık yav
Nerde oZavrak reısı ozledık yav
Banlandı hesap acsa derdı bnceBurdadir o
Tost 3 tane nba 1 tanede sikko ligden futbol var onu dedim git slod çevir bülten çöbTistin api sen bna maç yok kubon fln yazmışsın ne dmk istedin benim Caramio noldu ;'(
Olsn be api bı 100lük zevkimiz olsnTost 3 tane nba 1 tanede sikko ligden futbol var onu dedim git slod çevir bülten çöb
Sen niye bana şom ağızlı dedin dünYapmazlarsa bacilarini
Merhaba nasılsınız sayın modSon görülme 9 dakika önce ·Görüntülenen konu Sahtiyan / Kasa 995 Hedef 5ktakipteyim
Abi yanlış yaptıysa çekeyim kulağınıSen niye bana şom ağızlı dedin dün
Şom diyo bana şomu anladık da ağızlı noluyoAbi yanlış yaptıysa çekeyim kulağını
Merhaba üstad teşekkür ederim siz nasılsınız yanlış yapan varsa banlıyımMerhaba nasılsınız sayın mod
Bizim malımız meydan da nereye gittiğimiz geldiğimiz bellidir gizlenecek bir şey yokSon görülme 9 dakika önce ·Görüntülenen konu Sahtiyan / Kasa 995 Hedef 5ktakipteyim
Sigara içeceğimMerhaba üstad teşekkür ederim siz nasılsınız yanlış yapan varsa banlıyım
Bıraktığımız daYuzumuz ne zaman gulecek bıxım
Abi dakika 39 olmuş Hırvatistan maçı ilk yarı beraberlik olmuş bu geldi dedin der demez 5 dk sonra gol attı JaponyaSen niye bana şom ağızlı dedin dün
🫢Bıraktığımız da
Ben demesem atmicakti ha doğru mu bu inanalım miAbi dakika 39 olmuş Hırvatistan maçı ilk yarı beraberlik olmuş bu geldi dedin der demez 5 dk sonra gol attı Japonya
Canın sağ olsun reiskayıp burası malesef emeğinize sağlık dostlar
Gecmıs olsunkayıp burası malesef emeğinize sağlık dostlar
Hayır abi bak geçen gün biri Brezilya maçının ikinci yarı kesin gol olur bu geldi falan yazdı deliriyorum yani 2 k para gitti Brezilya ikinci yarı bı gol yok gelmeyen şeye geldi demenin manası anlamı yok dakika olmuş 85 adam gelir diyor bana nereye geldi başını aldık awBen demesem atmicakti ha doğru mu bu inanalım mi