- 6,476
- 10,798
- 113
@Sahtiyan tebrikler dost
bende olsam delirirdim İhtiyarKanguru bugün tek maçtan yatmış 7 bin tl
Üst oynamış 3 sayıya yattı
Eve maç onu 17 fark handıkap vermısler
4 farkla yenıldı son 5 dk 10 sayı çıktı deliriyor kanguru dost
Şu ay öyle adrenalinler yaşadım ki reis tam cebe 150-200K koyduk dediğim dakikalarda loser olduk.Bu oynanacak şey değilde düşmüşüz şu bataklığa çıkamıyoruzbende olsam delirirdim İhtiyar
sırf sıtresten dolayı bende bırakıcam
yada yapıcam kuponu takip etmicem
ama adrealin heyecan istiyoruz diye
sağlımızdan olmazsak iyidir
Dost yaşımız genç henüz sinyal yok öyle bir zaman gelecek bunların hepsi toplu olarak çıkacak benim vurup kırma huyum var o an gözüm görmüyor bana ne zararlar açtı o huy titrek ihtiyar olacağız yaş gecıncebende olsam delirirdim İhtiyar
sırf sıtresten dolayı bende bırakıcam
yada yapıcam kuponu takip etmicem
ama adrealin heyecan istiyoruz diye
sağlımızdan olmazsak iyidir
istesek te çıkamıyoruzŞu ay öyle adrenalinler yaşadım ki reis tam cebe 150-200K koyduk dediğim dakikalarda loser olduk.Bu oynanacak şey değilde düşmüşüz şu bataklığa çıkamıyoruz
bundaki heyecan dünyanın en adrenalinli sporunda bile yoktur beistesek te çıkamıyoruz
kasa da para olmasın
o gece uyuyamazsın
o kasa sıfırlanıcan illa ki
yok kazansan da bir şekilde dönüp dolaşıp daha fazlasını kaybediyoruz
biz kazanmaya değil, o heyecanı yaşamaya seviyoruz
bunun bilincindesin ama ister istemezde devam ettiyorsunDost yaşımız genç henüz sinyal yok öyle bir zaman gelecek bunların hepsi toplu olarak çıkacak benim vurup kırma huyum var o an gözüm görmüyor bana ne zararlar açtı o huy titrek ihtiyar olacağız yaş gecınce
bizde tutku var dostumbundaki heyecan dünyanın en adrenalinli sporunda bile yoktur be
TebriklerGüzel dilekleriniz için teşekkürler dostlar
Evet dost öyle ama bu üst üste yaşanılan stresten kaynaklı bir süre sonra da alışkanlık gibi oluyor kendimize iyi gelecek bir şeyler bulmamız lazım dostbunun bilincindesin ama ister istemezde devam ettiyorsun
kötü bir huy İhiyar
bir an önce sağlıklı düşünmek lazım
sonrasını hesaba katmak lazım
bir anlk öfke her zaman zarardır
Güzel dilekleri sevdiysen devam ettirelim dostGüzel dilekleriniz için teşekkürler dostlar
tebrikler kral sıkıntısız çekersin umarım@Shellac yeri değil ama ikonbet hakkında bilgin varmı abi 3bin attım 20bin çekeceğim öderler mi daha önce 8k cektiydim ama
Benim oynadığım dönemlerde taş gibi büroydu.O miktarlara yatacak bir site değil bence İkonbet.Uzun zamandır oynamadım orada ama iyi siteydi dost@Shellac yeri değil ama ikonbet hakkında bilgin varmı abi 3bin attım 20bin çekeceğim öderler mi daha önce 8k cektiydim ama
Bu çekimi alırsan bi daha uğrama bence oraya Bi kaç yere baktım pek iyi şeyler yazmıyor@Shellac yeri değil ama ikonbet hakkında bilgin varmı abi 3bin attım 20bin çekeceğim öderler mi daha önce 8k cektiydim ama
Geçen hafta 8k çektim ödendiydi knk 8 i ödeyen 20 yide öder insBu çekimi alırsan bi daha uğrama bence oraya Bi kaç yere baktım pek iyi şeyler yazmıyor