- 6,296
- 1,562
- 113
Hepsinin keyfi başka ama teniste keyiflidirfutboldan iyidir heralde ya
Hepsinin keyfi başka ama teniste keyiflidirfutboldan iyidir heralde ya
tm dost sana güveniyorum 😀nedeni vardır dost
yoksa gereksiz yere uzaklaştırılazsın![]()
Bu sefer hesaplarımı kralı gelse patlatamaz dost tüm önlemler sıkıSite adını verdiğin iyi oldu dost patlatayım şimdi de gör
kayba göre mi oynuyorsun dostaynen kayıp bonusunu her zmaan ki gibi cebe atalım akıllı adam işte feraset
Dost hırsız içerdeyse kilit tutmaz sen yine de dikkatli olBu sefer hesaplarımı kralı gelse patlatamaz dost tüm önlemler sıkı![]()
@Sahtiyan akıl akıldan üstündür dene 😀kayba göre mi oynuyorsun dost![]()
git yarırım bonuslarına yönel + ile başla![]()
Yatırım bonusu alıyor musun dost ben almam hiç huyum yok asabi yatırım bonusu 50 lira olsada alıyorkayba göre mi oynuyorsun dost![]()
biz kayıp bonusunu severik yatırım bonusu bilmeyikYatırım bonusu alıyor musun dost ben almam hiç huyum yok asabi yatırım bonusu 50 lira olsada alıyor
benim hayallerim dünyadan büyük 50tl atıyorsun siteye kayıp edip 10tl kayıp bonusu ile imkansız bi kupon won yapıp. çekip başka sitede 10k yapma hedefi işin sonu hayalbiz kayıp bonusunu severik yatırım bonusu bilmeyik
Betson grubu dışında diğer sitelerden yatırım bonusu almayı pek tercih etmiyorum@Sahtiyan akıl akıldan üstündür dene 😀
Sitelerde kurnaz yüzde 50 freebet diyorbiz kayıp bonusunu severik yatırım bonusu bilmeyik
Patladik abi site günde 500 TL çekebilir siniz dedikayba göre mi oynuyorsun dost![]()
Sen işi biliyon sen şeytannnBetson grubu dışında diğer sitelerden yatırım bonusu almayı pek tercih etmiyorum
yatırım da kayıp ta almam İhtiyarYatırım bonusu alıyor musun dost ben almam hiç huyum yok asabi yatırım bonusu 50 lira olsada alıyor
Vizebet 2 @Shellac[
Patladik abi site günde 500 TL çekebilir siniz dedi
Nelerden hoşlanırsın hobılerın nedirBetson grubu dışında diğer sitelerden yatırım bonusu almayı pek tercih etmiyorum
Sanmam dost geçen chatten ban yemısın şans bonusu vermiyor diye haberi geliyor bizeyatırım da kayıp ta almam İhtiyar
hep kazançlı çıkıyorum![]()
![]()
sabırlı ol bakiyeni eritme[
Abovv[