geride takılmamak gerek dostYav sanki milyoner olmuş gibi konusuyon dost daha geçen gece 12 bini yedi 1 saatte prenseste
geride takılmamak gerek dostYav sanki milyoner olmuş gibi konusuyon dost daha geçen gece 12 bini yedi 1 saatte prenseste
1 saat dayandiysa iyiymis dostYav sanki milyoner olmuş gibi konusuyon dost daha geçen gece 12 bini yedi 1 saatte prenseste
Tm milyoner deqil ama cebinde 5 kuruş paran yok mesela karnın aç bişey alamıyorsn iki adım sonra sansın dönuyor cebinde paran oluo en kral yemeqi yiyorsn ama iki dk once aç qeziyordu öle düsün bide ha dost keyfi oynadıqı icin olabilir .. Dostun cebinde parası var sırtı pekmiş yemiş kendi bileceqi iş oYav sanki milyoner olmuş gibi konusuyon dost daha geçen gece 12 bini yedi 1 saatte prenseste
Prensesin saati 15 bin dost 3 bin iskonto yapmıs1 saat dayandiysa iyiymis dost
O mantık bana sökmez dost cebınde 2 3 bin varken stresten yediğin yemek zehir olur zatenTm milyoner deqil ama cebinde 5 kuruş paran yok mesela karnın aç bişey alamıyorsn iki adım sonra sansın dönuyor cebinde paran oluo en kral yemeqi yiyorsn ama iki dk once aç qeziyordu öle düsün bide ha dost keyfi oynadıqı icin olabilir .. Dostun cebinde parası var sırtı pekmiş yemiş kendi bileceqi iş o
İy kg kurtarır bizi dostgeride takılmamak gerek dost![]()
Bak dost 100 liradan 4k bide 100 lirayi begenmezsinPrensesin saati 15 bin dost 3 bin iskonto yapmıs
Tm 😑O mantık bana sökmez dost cebınde 2 3 bin varken stresten yediğin yemek zehir olur zaten
varsa deneriz dostİy kg kurtarır bizi dost
İşim olmaz dost size bol şans benım bir kez küçük para yürüdü 90 kurusu 8500 yapmıştın dolar 3 liraydı o zamanBak dost 100 liradan 4k bide 100 lirayi begenmezsin![]()
Vardır dost bakarızvarsa deneriz dost![]()
Hatirliyorum la sen eskiden hep yapardin sonradan bozdunİşim olmaz dost size bol şans benım bir kez küçük para yürüdü 90 kurusu 8500 yapmıştın dolar 3 liraydı o zaman
Baska kupon varmivarsa deneriz dost![]()
Ben roll almayım bu aralar bahsız bedeviyimarkadaşlar çekim geldi aranızda kimler rolling yapmak ister
Ben masa tenisi oynadığım için roller çok kısa sürüyor dost maalesefarkadaşlar çekim geldi aranızda kimler rolling yapmak ister
Bir rol daha kaldiramayiz dostarkadaşlar çekim geldi aranızda kimler rolling yapmak ister
arkadaşlar çekim geldi aranızda kimler rolling yapmak ister
Ben bi tek e futbol oynuyorum ve hep kayip mutsuz sonarkadaşlar çekim geldi aranızda kimler rolling yapmak ister
Burası devam etmiyor mu dostarkadaşlar çekim geldi aranızda kimler rolling yapmak ister