- 17,283
- 5,116
- 113
Oyy oyt saka gibi
Ev sahibi yozgatliydi herhalde 66 yi çok sevdi
İyi geceler kardeşSağlık olsun arkadaşlar bugünlük bu kadar
Görüşmek üzere iyi geceler herkese
👋🙏Sağlık olsun arkadaşlar bugünlük bu kadar
Sen perde arkasında neler oldugunu nerden bılıyonPaylaşma birgün bakalım kim cunup
İyi geceler başkanSağlık olsun arkadaşlar bugünlük bu kadar
3 k flndi heraldeKac basmisti ya umarim cok deildir yazik oldu.kolsux ev 10 dkda 9 sayi atti 3de serbest kacirdi benficada lackalasti farki acinca ben dedim umarim fark olmaz diye ama korktugum oldu ne yazikki
3500Kac basmisti ya umarim cok deildir yazik oldu.kolsux ev 10 dkda 9 sayi atti 3de serbest kacirdi benficada lackalasti farki acinca ben dedim umarim fark olmaz diye ama korktugum oldu ne yazikki
Gecmis olsun kardes.umarim gunu zararsiz kapatmissindir.iyi geceler grsmek uzereSağlık olsun arkadaşlar bugünlük bu kadar
3.5 basti 6.5 geliyodu nasip iste bir anda dondu hersey 2 dakikadaKac basmisti ya umarim cok deildir yazik oldu.kolsux ev 10 dkda 9 sayi atti 3de serbest kacirdi benficada lackalasti farki acinca ben dedim umarim fark olmaz diye ama korktugum oldu ne yazikki
3500Kac basmisti ya umarim cok deildir yazik oldu.kolsux ev 10 dkda 9 sayi atti 3de serbest kacirdi benficada lackalasti farki acinca ben dedim umarim fark olmaz diye ama korktugum oldu ne yazikki
Kardesjm sen dur yazma gorne gorur zaten 😂Herkese bol şanslar roll olursa gelirim totemci yapcam ismimi ya burada isim değişiyor mu😆😆😆
Hshahhbahahha enerji patlaması yaşıyorum roll roll roll delirdiiiim zjsnkskwkdkwkdkKardesjm sen dur yazma gorne gorur zaten 😂
Sağlık olsun dostumSağlık olsun arkadaşlar bugünlük bu kadar