Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sahura Doğru 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Neden kapattı sebep ne
Adamlardan çekim 2-3 ay önce yapmışımdır en son 5 k kaybettim ama arka planda kovdu kovalıyordum hesaba giriş yapamadım canlı desteğe baglandım 2 hesabınız var dedi evet doğru biri kuzenimin zaten yan yana evler kod alıyorduk en son 50 tl arkadaşa para göndermeden yolla dedim kupon yaparız kuponu yaptım 3 k geldi onu çektim ondan sonra kalıcı kapatmışlar kendilerine söyledim iki hesaba da kimlik doğrulama yapabiliriz diye çünkü çocukta yatırıp oynuyordu ondan gördüm adamlar yok açtgınız kapanacak diyor bazılarına da yapmışlar multi olsa yanlış anlama 10 tane hesap açarım 3 telefon var bende

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,380
20,929
113
Adamlardan çekim 2-3 ay önce yapmışımdır en son 5 k kaybettim ama arka planda kovdu kovalıyordum hesaba giriş yapamadım canlı desteğe baglandım 2 hesabınız var dedi evet doğru biri kuzenimin zaten yan yana evler kod alıyorduk en son 50 tl arkadaşa para göndermeden yolla dedim kupon yaparız kuponu yaptım 3 k geldi onu çektim ondan sonra kalıcı kapatmışlar kendilerine söyledim iki hesaba da kimlik doğrulama yapabiliriz diye çünkü çocukta yatırıp oynuyordu ondan gördüm adamlar yok açtgınız kapanacak diyor bazılarına da yapmışlar multi olsa yanlış anlama 10 tane hesap açarım 3 telefon var bende
Arkadaşına para gönder olayından çok kişinin hesabı kapatıldı genelde multiler kodlardan çıkan paraları tek bir hesaba toplamak için o yöntemi kullanıyorlar muhtemelen orada karışıklık oldu kapanan hesabı bidaha açmıyor bu siteler yeni hesap açıp devam

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Konu sahibinin insanlara ne gibi olumsuz bir yaklaşımı var anlamadım adam para istemez rollinglerde bulunmaz kimseye ağzından küfür argo çıkmaz kendi halinde takılıyor keşke herkes konu sahibi gibi olsa şu adamı bir salın artık bırakın istediği gibi takılsın art niyetli birisi olsa yönetim çoktan gerekeni yapardı zaten oda böyle mutlu istemeyen sevmeyen yoksay butonuna basar keyfine bakar uğraşmayın adamla
Cidden arkadaşa bazıları kötü davranıyor hüngür hüngür ağlayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...