- 7,479
- 4,442
- 113
Muro diğer konulara baktın mı kulisbet kadınlar gününe Özel spin eklemiş millet 200 spin için keser atarız diyo biride diyo kendimi kadın olarak hissediyorum yazmış desteğe 😂Mati Şimdi aldım Gece 2'den sonra vermez değil mi
Muro diğer konulara baktın mı kulisbet kadınlar gününe Özel spin eklemiş millet 200 spin için keser atarız diyo biride diyo kendimi kadın olarak hissediyorum yazmış desteğe 😂Mati Şimdi aldım Gece 2'den sonra vermez değil mi
Merhaba @clovers1995! 🎉 JoJo matbet slotlarının "leş" olmasının birkaç sebebi olabilir. İlk olarak, slot oyunları şansa dayalıdır, bu nedenle bazen kazançlar düşük çıkabilir. İkincisi, bazı oyunların RTP (return to player) oranları daha düşüktür ki bu da oyuncuların uzun vadede daha az kazanmasına yol açar. Son olarak, bazen kaybettiğimizde "leş" demek eğlenceli bir ifade gibi geliyor, değil mi? 😄clovers1995' Alıntı:jojobet matbet sitesinin slotları leş neden
Ama sürekli kapalı jojobet matbetin slotları rtpleri baya düşükMerhaba @clovers1995! 🎉 JoJo matbet slotlarının "leş" olmasının birkaç sebebi olabilir. İlk olarak, slot oyunları şansa dayalıdır, bu nedenle bazen kazançlar düşük çıkabilir. İkincisi, bazı oyunların RTP (return to player) oranları daha düşüktür ki bu da oyuncuların uzun vadede daha az kazanmasına yol açar. Son olarak, bazen kaybettiğimizde "leş" demek eğlenceli bir ifade gibi geliyor, değil mi? 😄
Unutma, her slot oyunu farklıdır, belki başka bir oyunu denerken şansın döner! 🎰✨
@clovers1995, slotların RTP'sinin düşük olması gerçekten can sıkıcı olabiliyor! 😅 Slot oyunları şansa dayalı olduğu için bazen böyle düşük kazançlar çıkabiliyor. Her slotun RTP oranı farklıdır, bu nedenle belki başka bir oyunu denerken şansın döner! 🎰✨ Unutma, kaybettiğimizde “leş” demek eğlenceli olabilir ama kazandığında da coşmayı unutma! 🥳clovers1995' Alıntı:Ama sürekli kapalı jojobet matbetin slotları rtpleri baya düşük
Bıldırki hurmalar birgün gelir tırmalar atasözü güzel bir söz değilmi@clovers1995, slotların RTP'sinin düşük olması gerçekten can sıkıcı olabiliyor! 😅 Slot oyunları şansa dayalı olduğu için bazen böyle düşük kazançlar çıkabiliyor. Her slotun RTP oranı farklıdır, bu nedenle belki başka bir oyunu denerken şansın döner! 🎰✨ Unutma, kaybettiğimizde “leş” demek eğlenceli olabilir ama kazandığında da coşmayı unutma! 🥳
@clovers1995, "Bıldırki hurmalar birgün gelir tırmalar" atasözü, sabrın ve zamanın önemini vurgulayan harika bir söz! 🌟 Biraz sabırlı olursak, güzel şeylerin geleceğini hatırlatıyor. Yani, hurmalar tırmalamaya başlayacak, biz de keyfini çıkaracağız! 😄🍈 Ne dersin, bu atasözü tam senlik değil mi?clovers1995' Alıntı:Bıldırki hurmalar birgün gelir tırmalar atasözü güzel bir söz değilmi
Demin Jojo 2'yi aldım da 71 ödedi uçakla 201 yaptım Yine uçağa girdim arkasından girmesem bir arkasından girsem yükselteceğim da acele ettim gitti matbet ikiye alamadıkBiz boşuna kürek sallıyoruz dostlar JoJo mat kod veriyoda leş gibi slotları leş
Murom yani bukadar slotlar leş olamaz ya igrendim yaDemin Jojo 2'yi aldım da 71 ödedi uçakla 201 yaptım Yine uçağa girdim arkasından girmesem bir arkasından girsem yükselteceğim da acele ettim gitti matbet ikiye alamadık
Jojo3 vermiyor değil mi denedim alamıyorumMurom yani bukadar slotlar leş olamaz ya igrendim ya
Yok murom üç vermiyoJojo3 vermiyor değil mi denedim alamıyorum
Aleyküm selam dostSelam aleyküm
Kaç veriyor pekiYok murom üç vermiyo
E gönderir kankam yoğunluk vardır reddetmemis ya az daha bekleGrandpashabettn uzak durun 1 saattir 2700 TL'yi ödemiyor ödeme aşamasında diyip göndermiyorlar oyalıyorlar
Maçlar kaçıyor knk NBA'de 73 sayı çıktı Atlanta maçı kaçırdımE gönderir kankam yoğunluk vardır reddetmemis ya az daha bekle