- 90,828
- 100,383
- 113
Ben en başından beri takip etmedim Mustafa topaloğlu ama uzaylı akrabalar var ordan kontenjan açarsınBeyler en basindan beri takip edenleri yazin hele bi cildirmadan
Ben en başından beri takip etmedim Mustafa topaloğlu ama uzaylı akrabalar var ordan kontenjan açarsınBeyler en basindan beri takip edenleri yazin hele bi cildirmadan
O kaçınılmaz bir gerçek EnisteKaderin üstünde bir kader vardır dayıcım dünya forumdan büyük
LrrşşfşpBen en başından beri takip etmedim Mustafa topaloğlu ama uzaylı akrabalar var ordan kontenjan açarsın
Beni de yazın 🤞😁😁😁😁Beyler kutuda kirmizi cogaldi bi liste ciksin awk
Enişte kuponlar gelsin diye yaptığın büyüyü itiraf ediyorumBen en başından beri takip etmedim Mustafa topaloğlu ama uzaylı akrabalar var ordan kontenjan açarsın
Tebrikler kankaBeyler kutuda kirmizi cogaldi bi liste ciksin awk
Hacı abi bizim bi sevr antlasmasi vardiBeyler kutuda kirmizi cogaldi bi liste ciksin awk
Bildir o zaman aw yazacaz işte kudurdularmiBeyler kutuda kirmizi cogaldi bi liste ciksin awk
Bu nedir Mervece tersten fıstıkçı Şahap mı yazdın @keskin4455 dayı sizin zamanınızda da var mıydı fıstıkçı ŞahapLrrşşfşp
Kan kayniyor kan fenaBildir o zaman aw yazacaz işte kudurdularmi
Bi dm atiyorum dost konudan bagimsizBeyler kutuda kirmizi cogaldi bi liste ciksin awk
Enişte bakan uçağı düşürür ne buyusu marioEnişte kuponlar gelsin diye yaptığın büyüyü itiraf ediyorum
Beni unutursan omeygaddBildir o zaman aw yazacaz işte kudurdularmi
Attım böyle çıktık 😁Bu nedir Mervece tersten fıstıkçı Şahap mı yazdın @keskin4455 dayı sizin zamanınızda da var mıydı fıstıkçı Şahap
Iste oyle yaparlarda daha cok uzar Sen halledersin reisBildir o zaman aw yazacaz işte kudurdularmi
Beni unutma emmi 😁🤞🤞Bildir o zaman aw yazacaz işte kudurdularmi
Bağcılar tekel .çubuk en mesuru papaz karasıBu nedir Mervece tersten fıstıkçı Şahap mı yazdın @keskin4455 dayı sizin zamanınızda da var mıydı fıstıkçı Şahap