- 21,793
- 3,907
- 113
son 1
Tabi öyle yapcan gülüm acele etmeSon adim yaparim buyuk ihtimal acele etmek istemem
Saldırayabi tesislerinden 15 dakika çay kahve sigara ihtiyaç molası saldırayabi tesisleri bol şanslar dilerSon adim yaparim buyuk ihtimal acele etmek istemem
Translate den İngilizce yazıp mı çeviriyorsun dost gramerin güzelmişSon adim yaparim buyuk ihtimal acele etmek istemem
Gelen tel almanyadan geldi eniste j3 2016 dusun dayim Almanya da j3 2016 getirdi bana canim dayimTranslate den İngilizce yazıp mı çeviriyorsun dost gramerin güzelmiş
Helal dost sen bana 5 bin ateşle ben sana Nijerya’dan iPhone 20 getircem haftaya para yı peşin alıyoruzGelen tel almanyadan geldi eniste j3 2016 dusun dayim Almanya da j3 2016 getirdi bana canim dayim
Niye nijerya enisteHelal dost sen bana 5 bin ateşle ben sana Nijerya’dan iPhone 20 getircem haftaya para yı peşin alıyoruz
Abd malı olduğu için pek satılmıyor oralarda olabilirNiye nijerya eniste
Nijerya da beyaz insan ticareti yapıyoruz arkadaşla ben zenciyim saldıray agaNiye nijerya eniste
Kilifinida koysunlar icine dost zenci iphonu buyuk olur 3xl kilif koysunlarHelal dost sen bana 5 bin ateşle ben sana Nijerya’dan iPhone 20 getircem haftaya para yı peşin alıyoruz
Helal dost kullanmış gibi konuştunKilifinida koysunlar icine dost zenci iphonu buyuk olur 3xl kilif koysunlar