500 TL'yi on kişi elli yap yeter reis beBeyler soyle bir sey yapalim aranizdan iki rollcu secelim 250 ser atayim, roll yapsin kazanclar konudakilere dagitilsin.
500 TL'yi on kişi elli yap yeter reis beBeyler soyle bir sey yapalim aranizdan iki rollcu secelim 250 ser atayim, roll yapsin kazanclar konudakilere dagitilsin.
Onun asasini kirmak lazim eniste hep baskalarina veriyorHee bize bunlarla gel dost 500 fazla var ne yapıcaz diyorsun yardımcı olalım
5 kişiye 100 nasıl olur ?Beyler soyle bir sey yapalim aranizdan iki rollcu secelim 250 ser atayim, roll yapsin kazanclar konudakilere dagitilsin.
Yok ebesinin seyi olm500 TL'yi on kişi elli yap yeter reis be
Bana farketmez de 5 kisi degiliz5 kişiye 100 nasıl olur ?
Enişte rolldan anlarsın sen Sanada yapalım Ne diyorsun, Tmm dersen geliyorum özeleHee bize bunlarla gel dost 500 fazla var ne yapıcaz diyorsun yardımcı olalım
Vermez dede saldiray dede büyük ocOnun asasini kirmak lazim eniste hep baskalarina veriyor
Knka şaka yapiyorm da ama sknti yok dağıt ama bende role gerek yok sen bilirsnYok ebesinin seyi olm
Reis destekleyenlerden 2 kişi seç gönder istersenBana farketmez de 5 kisi degiliz
500 böl dost yada takip edenlere paylastir dost sen bilirsin yinedeBana farketmez de 5 kisi degiliz
TMM mesaj alındı.Vermez dede saldiray dede büyük oc
Reis ben bu matbet JoJo özel oranlara basacam listeye girersek iyi girmessej canın saoglsunBana farketmez de 5 kisi degiliz
sansımız acık olsun@butragueno
@Hayat1kumar
Roll yapacaklar dostlar kazanc konudakilere sadece siz isimleri biliyosunuz
Tm reis öyle de olur teşekkürler
Düşünmen yeter 👍
Bol şans 🤞@ene2834 sponsor olayim dedi sagolsun. Kazanci daim olsun. Hedefe ulaşırsak 1 kac kisiye yazarim
Ne zaman reis
@Enişte roll sevmezEnişte rolldan anlarsın sen Sanada yapalım Ne diyorsun, Tmm dersen geliyorum özele