- 22,226
- 6,962
- 113
Gelse de gelmese de açtığıma pişman oldum konuyu inan. Alay konusu oldum.yalnız bu maç gelse hem para yok diye oynamadığımıza pişman oluruz hemde seni ağa ilan ederiz yönetici, moderatör ve sana özel ağalık 🤪
Gelse de gelmese de açtığıma pişman oldum konuyu inan. Alay konusu oldum.yalnız bu maç gelse hem para yok diye oynamadığımıza pişman oluruz hemde seni ağa ilan ederiz yönetici, moderatör ve sana özel ağalık 🤪
Kardeş yarın 3 k para gelicek bana maç verirmisin onu basalimGelse de gelmese de açtığıma pişman oldum konuyu inan. Alay konusu oldum.
Yok reis daha kendime bile maç vermem inanKardeş yarın 3 k para gelicek bana maç verirmisin onu basalim
Yahu illaha şikeli olmasına gerek yok tuttuğun maç olur şikeli de bana maç verYok reis daha kendime bile maç vermem inan
Beyler ne dediysek o, bu saatten sonra da gol olursa forumu terkederim komple...Bu maç 1-1 biterse şaşırma..![]()
Niye eminsin ki bu kadar bence olurBeyler ne dediysek o, bu saatten sonra da gol olursa forumu terkederim komple...
Gol olmazsa tüm forum beni sNiye eminsin ki bu kadar bence olur
LezizoGol olursa tüm forum beni s
Aha ilk sıradaki aday da belirdi awLezizo
Geçmiş olsun dostum 😄Gol olursa tüm forum beni s
??? alıntı yanlış dostum bu arada.Geçmiş olsun dostum 😄
Ben aday olmam seçilen olurum hadi yyakşamlar 😎🔫Aha ilk sıradaki aday da belirdi aw
Artık paylaşana geçmiş olsun dostum sen götü kurtarmışsın😄??? alıntı yanlış dostum bu arada.
sdgdsşlfkdglksfdlşgkdsgArtık paylaşana geçmiş olsun dostum sen götü kurtarmışsın😄
NE YANİ ŞİKELİ Mİ BU MAÇ?Hemde deplesman attı 10 oranı vardı canlıda![]()