- 8,207
- 5,044
- 113
Ben senin her yazmama tahammül ettim 100 kere salak salak yazıp durdun bikerede ben yazıyım zorunamı gitti laleNiye bu rahatsıza tahammül etmek zorunda mıyım
Ben senin her yazmama tahammül ettim 100 kere salak salak yazıp durdun bikerede ben yazıyım zorunamı gitti laleNiye bu rahatsıza tahammül etmek zorunda mıyım
İt sensin aq çocuğu kes sesini ben senin gibi Eften puften konular açmıyorum. Sen küfürler edince birşey olmuyor bakalım sen başlattı lan şimdi ne olacakHep sen benim konularıma yazacaksın it
Küfür etme lan yavsakİt sensin aq çocuğu kes sesini ben senin gibi Eften puften konular açmıyorum. Sen küfürler edince birşey olmuyor bakalım sen başlattı lan şimdi ne olacak
Kes lan siktir git konumdan deli götveren . Senin gibi salakça konular açmıyorum bak banlanmayı göze aldırıyorsun kaybolBen senin her yazmama tahammül ettim 100 kere salak salak yazıp durdun bikerede ben yazıyım zorunamı gitti lale
Kazanır kayıp eder sanane yavşakİnşallah kaybedersin lale
Kardeş bizim kaderimiz dünyanın delilerini bizim gibi akıllılar her zaman çekmek zorundaNiye bu rahatsıza tahammül etmek zorunda mıyım
Kardeş ilk yarı 11faul olur muBence o kadar çıkmaz.
Kart bahsi alacağım uzun süre sonra. Paraguay çok faullu oynuyor. Biz de skor bulamazsak kart gormeye meyilli takımız. 4.5 üst gelir gibi sanki
Sen gelip gelip benim her konuma yazarsın öylemi aha böyle adamı rahatsız ederler göt lalesiKazanır kayıp eder sanane yavşak
Bence ikinci yarı daha çok olur ilk yarı rölanti geçebilirKardeş ilk yarı 11faul olur mu
Bende ilk yarı daha agresif başlatılacağını düşünüyorumBence ikinci yarı daha çok olur ilk yarı rölanti geçebilir
Hah işte bu mantıkli gelir bol sanslarGelirmi sizce
Eyvallah kralHah işte bu mantıkli gelir bol sanslar
EyvallahGelir bence