- 48,822
- 20,199
- 113
@Samoaaa41 Tebrikler dostum sonuda güzel olur umarım🙏🔥🔥🔥🍀
Hadi bakalım dost2. Adım için bakalım dostlar bu maçın temposu iyidi aslında ama aynı bardaktan içmeyelim
Nasıl dilersen dost formdasin bugün devamke2. Adım için bakalım dostlar bu maçın temposu iyidi aslında ama aynı bardaktan içmeyelim
Sen bu Kayserili yi bir tanısan ah hçah Forum hesabını kapatırsun puahhaKayseriliymissin kankacim doğru mu 🤔😂
Tam benim kafadan ya😍😍😍2. Adım için bakalım dostlar bu maçın temposu iyidi aslında ama aynı bardaktan içmeyelim
Bana rol açtırsanaHelal ulan
Dibinde kaldı 3 5 damla bu bardağın2. Adım için bakalım dostlar bu maçın temposu iyidi aslında ama aynı bardaktan içmeyelim
Devammm çekk🥳🥳🥳Nasıl dilersen dost formdasin bugün devamke
Yıllar sonra roll takip etmeye çalışıyoruz şurada puahhaBana rol açtırsana![]()
Eskilere dönmek nasıl dostum😂😂😂Yıllar sonra roll takip etmeye çalışıyoruz şurada puahha
Kankacim çok Kayserili tanımadım ama 😂 rehavete göre söylentiler çok 😂 bundan sonra merhaba merhaba 😂😂😂 saygıdeğer dostum 😝😝😂Sen bu Kayserili yi bir tanısan ah hçah Forum hesabını kapatırsun puahha
Kimse seni böyle görmesin diye elimden geleni yapıyorumYıllar sonra roll takip etmeye çalışıyoruz şurada puahha
Yıllar sonra roll takip etmeye çalışıyoruz şurada puahhaBana rol açtırsana![]()
Kimse seni böyle görmesin diye elimden geleni yapıyorumYıllar sonra roll takip etmeye çalışıyoruz şurada puahha
❤❤Devammm çekk🥳🥳🥳
Tamm öyle diyorsan öyledir puhhaKimse seni böyle görmesin diye elimden geleni yapıyorum![]()
Eskilere dönmek nasıl dostum😂😂😂Yıllar sonra roll takip etmeye çalışıyoruz şurada puahha
MerhabaKankacim çok Kayserili tanımadım ama 😂 rehavete göre söylentiler çok 😂 bundan sonra merhaba merhaba 😂😂😂 saygıdeğer dostum 😝😝😂