Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Samoaaa41 | Kasa 500 Hedef 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,336
2,252
113
Dostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,059
17,952
113
Dostlar site jokerbet. Ne olur ne olmaz freebet de almıştım. O sonuçlanmadan çekime onay vermiyor. Kayıp da olsa kazanç da olsa bu bakiyeyi çekip dağıtım yapıcaz. Onu da takipler bitiririz
Onu da at bakalım

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,868
1,565
113
İnşallah beni de seçersin

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,734
4,666
113
Sal zehiri sal

Ezel345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,868
1,565
113
Sececegin arkadaslar belli mi şimdi seç ki maksat onlar beklesin

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,798
5,027
113
@Ezel345 adlı arkadaşımız rollerden sadece para toplayıp saçma sapan konuşan biri lütfen dikkat et dün bır roll kazanıyor teşekkür etme yok ve üstüne ödül gönderilmeden önce miktarı gönderildikten sonra 350 TL mi diye sitem ediyor (Lütfen oku)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...