- 23,426
- 24,356
- 113
Seneye yeni marş lazım 5 sene üst üste diye sanatçılara iş çıktı
Dört sene üst üste şampiyon olduk Avrupanın kralı olduk
🦁
Seneye yeni marş lazım 5 sene üst üste diye sanatçılara iş çıktı
🦁
Kalite farkı var tabiiki iyi futbolcuları var özellikle osimhen ve barış Alper . Doğruya doğru denir. Bahane üretmeye gerek yok. Bükülemedi bu senede bileği GS nin
🦁
Ben fenerliyim ama hic hak etmedik biz gs hakkiyla kazandi.kac kez fenere firsat verdi ama fener hep elinin tersi ile itti.tbrk ediyorum
Dayı siz ne anlatıyonuz gözünüzü seveyim ne bu gs sevdası tebrik edin geçin tebrikler galatasarayKalite farkı var tabiiki iyi futbolcuları var özellikle osimhen ve barış Alper . Doğruya doğru denir. Bahane üretmeye gerek yok. Bükülemedi bu senede bileği GS nin
Fener iyi futbolcuda alsalar takımda takım ruhu yok . Yani birlik olamıyor futbolcular. Ya da kuspeleri fazla veriliyor ondanBen fenerliyim ama hic hak etmedik biz gs hakkiyla kazandi.kac kez fenere firsat verdi ama fener hep elinin tersi ile itti.tbrk ediyorum
Ne gs sevdası birader doğrular acıtır (acıdır) hayırdır niye eleştirmeyelim 😃Dayı siz ne anlatıyonuz gözünüzü seveyim ne bu gs sevdası tebrik edin geçin tebrikler galatasaray
Dost sen iyimisin bana haber et 🤣Haftaya fener 3 farklı yenerse şampiyon olma ihtimali var
Tebrikler alnının teriyle alınmış bir şampiyonluk GalatasaraydanTebrikler takımımıza şampiyon Galatasaray
Haftaya fener 3 farklı yenerse şampiyon olma ihtimali var
Arkadan yerse ozaman olabilirHaftaya fener 3 farklı yenerse şampiyon olma ihtimali var
Senin matematik pert 🤣🤣Haftaya fener 3 farklı yenerse şampiyon olma ihtimali var
OOOOO SİMMMM HHHEEEENNNNNNVİCTOOOOOOOOOOOOOOR
Her yeni gelen başkan aynı şeylerle geliyor. Umarım Aziz Yıldırım yaparAziz Yıldırım öyle bir kadro kuracağım ki teknik direktör kim olursa olsun şampiyon olacağız demiş
Turkiyenin 2. Buyuk takimi besiktasmis
Gizli sevdanız Galatasaray hepinizin kardeşimDayı siz ne anlatıyonuz gözünüzü seveyim ne bu gs sevdası tebrik edin geçin tebrikler galatasaray