- 38,926
- 7,648
- 113
Madalya dan iyi en azından sabahları 2-3 tane kırar yer 
Neyse haklisinda içimizde yaşayalım fenerli olarak git çevrene dök içini burada detaya inmeye ne gerek varNe gs sevdası birader doğrular acıtır (acıdır) hayırdır niye eleştirmeyelim 😃
Aziz gelirse feneri sampiyon yaparAziz Yıldırım öyle bir kadro kuracağım ki teknik direktör kim olursa olsun şampiyon olacağız demiş
😂😂😂😂 neyse tahir sevdiğim bir dostum tebrikler kardeşimGizli sevdanız Galatasaray hepinizin kardeşim
Benim sevdam değil ama saygı da duyulmalı aynı oyunu bjk ts oynasa fikrim onlar içinde aynı olurdu. Türkiye'de takımlar hep bir düşmanlık besliyor birbirine ve taraftarlarda. Lakin rakibiz düşman değil .Gizli sevdanız Galatasaray hepinizin kardeşim
aynen kim beddua ettiyseTrump gelse fenerin başına yine şampiyon olamaz bence kaderi bağlanmış o takımın.
Amedspor satar zaten Aziz Yıldırımin memleketinin takımo +6 puan garanti zatenAziz gelirse feneri sampiyon yapar
Garanti 3/4 maci satin alir bir sekilde
Sagolasin kardeşim kusura bakma Kimse kutlamamiş bende ikinciliginizi canı gönülden kutlar başarılarınızın devamını yüce Allahtan niyaz ederim😂😂😂😂 neyse tahir sevdiğim bir dostum tebrikler kardeşim
Yani ust uste 5. Yapmazlar zatenAmedspor satar zaten Aziz Yıldırımin memleketinin takımo +6 puan garanti zaten
Birbirine düşmanlık besleyen herhangi bir takımın taraftarlarına sorsana kaç tanesi hayatında tuttuğu takımın stadının önünden bir defa olsun gecmisBenim sevdam değil ama saygı da duyulmalı aynı oyunu bjk ts oynasa fikrim onlar içinde aynı olurdu. Türkiye'de takımlar hep bir düşmanlık besliyor birbirine ve taraftarlarda. Lakin rakibiz düşman değil .
Bı tek Tahir mi gsli gsli olmamama rağmen gereksiz küfürlü bir video fikrimi belirttim karakter meselesi tabiyaw kardeş boş yapma tahir benim sevdigim saydıgım adamlardandır kisisel bir durum yoktur videoyu ben cıkartmadım izlemeyip geçebilirsin herhangi bir küfür yok ayrıca ne başlıkta ne yorumumda
FAZLA ABARTMAYALİM BEYLERRRR #HEDEF27Tebrikler takımımıza şampiyon Galatasaray
Beyler saygı çerçevesinde yorumlar yapalım..
İş buldun mu kanka son durum ne ?Bassss acimaa
Kankam 2.3 yere form verdim doldurdum bekliyorumİş buldun mu kanka son durum ne ?
Umarım bulursun dostum zor gerçekten ben yaşadığım şehirde 1 yıla yakın işsizim gurbet daha sıkıntıKankam 2.3 yere form verdim doldurdum bekliyorum