- 55,656
- 16,097
- 113
Tebrik ederim 🙏🏻Tebrikler takımımıza şampiyon Galatasaray
Tebrik ederim 🙏🏻Tebrikler takımımıza şampiyon Galatasaray
Arkanda şöyle 3 5 hakem olsun zerre zorlanmazsın adamlar işi çözmüşhiç zorlanmadı bile tebrikler cimbom 💛❤
Tebrikler şampiyon fb diyen mi oldu ? bu konuyu açtın.Tebrikler takımımıza şampiyon Galatasaray
Hangi maçı satın almış dost delil var mıAziz gelirse feneri sampiyon yapar
Garanti 3/4 maci satin alir bir sekilde
eskisehirle oynarken çanta çanta götürdükleri paralardan haberin var mıHangi maçı satın almış dost delil var mı
Malatya’ya giden arabalardan haberin var mı dosteskisehirle oynarken çanta çanta götürdükleri paralardan haberin var mı
Kanka valla 11 yaşında benim çocuk benden daha fazla gördü şampiyonluk qk@mekan5959 bizim 1 kilo viski ne zaman gelecek aziz yıldırım gelirse seneye içeriz belki 🤣
Knk biz ne zaman oluruz (çaresiz)Tebrikler takımımıza şampiyon Galatasaray
Şu viskiyi ismarla da üzerinizdeki karabulutlar gitsinKanka valla 11 yaşında benim çocuk benden daha fazla gördü şampiyonluk qk
Dost biz izin verirsek olursunuz 😀Knk biz ne zaman oluruz (çaresiz)
Sanki benaldim onu ya iyi hatırlıyorum ama mailim güncel degilSuperbetin geçen sene GS şampiyon olur 100 oran vermişti maks 250 bastırıyordu. Alıp unutan varsa kazanç eklenmiş
O sene bu saneSeneye kesin şampiyonuz
Umutlar başka bahara kaldı
Seneye şampiyon Fener
Aziz başkan Fenerbahçe şampiyon
Hakemi satın aldılar
Öyle penaltı mı olur
...
😁
Estağfurullah ne düşmanlığı aynı evden aynı aileden iki farklı takım tutanimiz bile var taraftarım holigan değil siz olsaydınız da tebrik ederdim de bu zihniyetle sizin zor gibiBenim sevdam değil ama saygı da duyulmalı aynı oyunu bjk ts oynasa fikrim onlar içinde aynı olurdu. Türkiye'de takımlar hep bir düşmanlık besliyor birbirine ve taraftarlarda. Lakin rakibiz düşman değil .