- 4,213
- 2,441
- 113
Ciddiye alınacak bir canlı değilsinSelamın aleyküm sonuna kadar fenerliyim sampiyon olcaz ınanıyorum fark 4 e cıksın sorun degil hersey bitmedi derbi var fenerim alır fark 1 olur hic kimse umitlenmesin galatasaray sampiyon diye
Ciddiye alınacak bir canlı değilsinSelamın aleyküm sonuna kadar fenerliyim sampiyon olcaz ınanıyorum fark 4 e cıksın sorun degil hersey bitmedi derbi var fenerim alır fark 1 olur hic kimse umitlenmesin galatasaray sampiyon diye
Kac yasindasin dostumSelamın aleyküm sonuna kadar fenerliyim sampiyon olcaz ınanıyorum fark 4 e cıksın sorun degil hersey bitmedi derbi var fenerim alır fark 1 olur hic kimse umitlenmesin galatasaray sampiyon diye
PuuuahaaaDelinin biri kuyuya taş atıyor 100 kisi peşinden gidiyor
Beyin yaşı 5 onunKac yasindasin dostum
Hahhahhah eminim oylediir rahat ol senCiddiye alınacak bir canlı değilsin
Zaten sıkıntılı bu şahıs şizofrenik rahatsızDelinin biri kuyuya taş atıyor 100 kisi peşinden gidiyor
Tüm Forum neler yaptığını iyi biliyorHahhahhah eminim oylediir rahat ol sen
Yasla ne alakası var kardeşim zoruna gitti hepinizin sampiyon olcaz diyeKac yasindasin dostum
🍆🍆🍆Selamın aleyküm sonuna kadar fenerliyim sampiyon olcaz ınanıyorum fark 4 e cıksın sorun degil hersey bitmedi derbi var fenerim alır fark 1 olur hic kimse umitlenmesin galatasaray sampiyon diye
Bilsinler gerek yok kendimi ispatlamaya ben rahatım kafama birsey takmiyorum kendine bak senTüm Forum neler yaptığını iyi biliyor
Max 25 yasinda olsan en son sampiyonlugu 15 sene once gormussun 😀Yasla ne alakası var kardeşim zoruna gitti hepinizin sampiyon olcaz diye
Ve hala bir umudu var🤣Fenerbahçeliyim şükür haftaya gs en az 1 puan alıp bizi bu dertten kurtaracak