Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Şampiyon TÜRKİYE

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,009
24,823
113
BİR TATİLİMİZ VAR ZEHİR ETTİLER SABAH SABAH. MONTELLA SENİN ANANI

hllkgndnz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
910
659
93
Eline çarpıyor vardan da uyarı gelmiyor bu ney lan

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,197
3,452
113
Bu takımdan bi halt olmaz ksjsjsjs

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,391
10,169
113
Daha da bunların maçını izlemem keremi hala çıkarmıyor utanmaz arlanmazlar

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,628
4,582
113
Koskoca milli takım'da 9 numara yok ŞAKA gibi.....

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,731
10,627
113
Fenerliyim bu Kerem sadece fener değil milli takimdada aynı cacık şuraya Cenk tosunu al hem kalıplı hemde keremden daha istekli oynar

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,391
10,169
113
Yunus vur oğlum vur kereme pas atıyorlar hala

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,004
2,803
113
Futbol bilgimle anlatayım neyapmamız gerektigini Kerem çıksın Deniz girsin İsmail çıksın Kenan girsin deeniz Barış çift forvet kebabı sola bukadar Barış solda kapalı defans çalım yetenegi de yok alan yok kıvrak adam lzm oraya
Kral biz futboldan anlamiyorduk demi sana dedim gruptan cikarsak sukredelim diye kendimizi devaynasinda görmeye gerek yok futbolcular da o hava var siz hayırdır ya bunlar hala işin ciddiyetinde değil aralarında sürekli iletisim sorunu var her atak sonra olumlu olumsuz tartışma icindeler Kosova maçında belliydi bizden bişey olmayacağı da neyse

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,391
10,169
113
Ardanın falan havalara bak sabah sabah sinir olduğumla kaldım izlemeseydim keşke

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,391
10,169
113
Kral biz futboldan anlamiyorduk demi sana dedim gruptan cikarsak sukredelim diye kendimizi devaynasinda görmeye gerek yok futbolcular da o hava var siz hayırdır ya bunlar hala işin ciddiyetinde değil aralarında sürekli iletisim sorunu var her atak sonra olumlu olumsuz tartışma icindeler Kosova maçında belliydi bizden bişey olmayacağı da neyse
Yeminle şu takımın tek sorunu Kerem. Kerem yerine düzgün bi forvet olsa barışta kötü görünmezdi Orkun’da . Bunu göremeyecek bi vasıfsız var takımın başında

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,860
721
113
Avusturalya gibi uzun boylu takima bu oe keremi çıkardı ya allahin cezasi deniz gül anasini sikti sanki. 2.0 geride takim mert müldür ile salihi alıyor milli takımı italyana emanet eder isen böyle olur.

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,009
24,823
113
HÂLÂ HÜCUMCU ALMIYOR. MONTELLA GEBER ÖL YA

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye