Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçında Temsilcimiz Galatasaray Liverpool'a Konuk Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,386
91,536
113
1773822600287.png

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında deplasmanda İngiltere temsilcisi Liverpool ile karşılaşacak.

Anfield Stadı'nda yapılacak maç, TSİ 23.00'te başlayacak.
Karşılaşmada Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Mücadele, TRT 1 ve Tabii platformundan yayımlanacak.​

dexter96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,904
999
113
Liverpool 4 atar istanbula geri gönderir

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
895
279
63
Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde İngilizlere karşı zafer kazanmak müthiş bir haz verir.
Bunu başarırız ya da başaramayız belli olmaz ama kesin olan bir şey var ki Galatasaray artık buraların takımıdır.
Her sene oyunu daha da oturmuş kadrosu daha da güçlenmiş olarak buraları oynayacaktır.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,504
43,285
113
Davinson olsaydı iyiydi be
Bide taraftarda olmayacak
11 yalnız adam
Umarım geçeriz turu
Başarılar aslanlar

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,298
4,424
113
İlk gol önemli kontradan vs ilk golü GS atarsa iş biter yerse yine iş biter

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,129
2,688
113
gs de sanchez defans bel kemiğiydi en kritik oyuncu cezalı duruma düştü malesef. singonun bek performansı maçı belirler ama orta saha baskısı yine her zaman ki gibi olur ve defansa çok iş düşmez ise gs tur atlar diğer türlü işimiz zor. singo bireysel hata yapıyor. gönlüm gs ile beraber. ama zor bir maç . 1-1 bitsin bizim olsun. rüya devam etsin.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,310
10,491
113
@Daimon heyecan yavaştan bastırmaya başladı reis çok gerginim sanki Anfield bize cehennem olacak gibi bu gece ne düşünüyorsun var mıdır şansımız? :)

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,386
91,536
113
@Daimon heyecan yavaştan bastırmaya başladı reis çok gerginim sanki Anfield bize cehennem olacak gibi bu gece ne düşünüyorsun var mıdır şansımız? :)
İlk 15 dk. çok iyi oynamalıyız reis baskıyı atlattıktan zonra kontra ataklardan duran toplardan akan oyundan iyi oynamalıyız şans bizimle olsun 🦁

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,471
100,030
113
Ateist çıktı @FBAi ateist misin sen niye dua etmedin

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,504
43,285
113
Newcastleda madara olmuş 7 tane yemiş
Chelseade 8 tane yedi totalde
Cityninde içinden geçtiler
Tottenhamda yalan olmuştu

Bi liver bi arsenal kaldı
Umarım gecenin sonunda tek ingiliz arsenal kalmış olur 😄 şu psgye samiyeni bi gösterelim

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,056
2,590
113
Oğlum neden heyecanliyim ya.. bir yandan bu maçı düşünüyorum. Bir yandan azman parisi. Bari uzatmalarda elenelim yoksa Paris bizi 10luk yapar çok korkuyorum. İngiltere takımlarının yedikleri gol sayısına bakinca, işte premier lig bu diyorum :))

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,298
4,424
113
Oğlum neden heyecanliyim ya.. bir yandan bu maçı düşünüyorum. Bir yandan azman parisi. Bari uzatmalarda elenelim yoksa Paris bizi 10luk yapar çok korkuyorum. İngiltere takımlarının yedikleri gol sayısına bakinca, işte premier lig bu diyorum :))
Liveyi gecsinde psg o kadar kasmaz 2-0 3-0 Yener eler gsyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...