Hatırlıyorum derken videolardanLa 4 yaşındaymışsin hatta büyük ihtimalle 3sundur nasıl hatirliyosun hadi ben 9 muşum sana ne oluyo 😁
10 Mart 1993: San Marino 0-0 Türkiye (San Marino bu maçla tarihindeki ilk resmi puanını Türkiye'den almıştır.)
Hatırlıyorum derken videolardanLa 4 yaşındaymışsin hatta büyük ihtimalle 3sundur nasıl hatirliyosun hadi ben 9 muşum sana ne oluyo 😁
10 Mart 1993: San Marino 0-0 Türkiye (San Marino bu maçla tarihindeki ilk resmi puanını Türkiye'den almıştır.)
Gerekli tepkimeyi verdik sağol kankaElemanın bi tane doğru infosu yok asdgfa @Barrios
😂fifa sıralamasına baksan yeterdi
Wasil nerde
Nerde cepledik 😀1kyi cepledin iyisin
OynamadinmiNerde cepledik 😀
acta totona Gül
Gelmediki özel oran Hindistan yenildiOynamadinmi
Fifa sıralaması pek bi poka yaramıyor be usta Amerika İran gibi ülkeler Bizim önümüzde öyle düşün bizim Avrupa’da oynadığımız ülkelere bak bide onların oynayarak puan kastığı ülkelere bakfifa sıralamasına baksan yeterdi
Totona edeyim hırt herif 🤣🤣🤣acta totona Güldeğişik
@Passion90 biliyorWasil nerde![]()
Karaktersiz wasil@Passion90 biliyor
Kapının önünde onun tokmakcisi bekliyordurBugün manitanın biri yanımda bakkaldan sigara kağıdı satın almaya çalıştı, bakkal yok dedi. Ben de aynı zamanda dolaptan viski alırken hatunu bi kestim taş, manken, bebek.. Hatun bakkala siz önce beyfendiye bakar mısınız dedi anlamlı anlamtı baktı. Ben de ; Ne demek benim işim uzun siz önce buyrun dedim. Lan gacıya evde sigara kağıdı var da, alayım geleyim de diyemezsin
O kadar ayrıntılı bakmadım, ama dediğin yüksek olasılı, tebrik ederimKapının önünde onun tokmakcisi bekliyordur
Deseydin gel evden vereyim diye kapıda abimizle karsilasirdin 😁 sonra bunu yaşardınO kadar ayrıntılı bakmadım, ama dediğin yüksek olasılı, tebrik ederim