Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet San Marino - Bangladeş Maçı

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
641
207
83
La 4 yaşındaymışsin hatta büyük ihtimalle 3sundur nasıl hatirliyosun hadi ben 9 muşum sana ne oluyo 😁

10 Mart 1993: San Marino 0-0 Türkiye (San Marino bu maçla tarihindeki ilk resmi puanını Türkiye'den almıştır.)
Hatırlıyorum derken videolardan

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,969
9,411
113
Seni görünce aklıma bu eleman geliyor :)

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,531
16,151
113
Ben bu konuyu nasil kacirdim yaslaniyorum herhalde tansu naber Maçkolik tansu

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,529
2,600
113
fifa sıralamasına baksan yeterdi
Fifa sıralaması pek bi poka yaramıyor be usta Amerika İran gibi ülkeler Bizim önümüzde öyle düşün bizim Avrupa’da oynadığımız ülkelere bak bide onların oynayarak puan kastığı ülkelere bak

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,173
1,403
113
Bugün manitanın biri yanımda bakkaldan sigara kağıdı satın almaya çalıştı, bakkal yok dedi. Ben de aynı zamanda dolaptan viski alırken hatunu bi kestim taş, manken, bebek.. Hatun bakkala siz önce beyfendiye bakar mısınız dedi anlamlı anlamtı baktı. Ben de ; Ne demek benim işim uzun siz önce buyrun dedim. Lan gacıya evde sigara kağıdı var da, alayım geleyim de diyemezsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,369
63,423
113
Bugün manitanın biri yanımda bakkaldan sigara kağıdı satın almaya çalıştı, bakkal yok dedi. Ben de aynı zamanda dolaptan viski alırken hatunu bi kestim taş, manken, bebek.. Hatun bakkala siz önce beyfendiye bakar mısınız dedi anlamlı anlamtı baktı. Ben de ; Ne demek benim işim uzun siz önce buyrun dedim. Lan gacıya evde sigara kağıdı var da, alayım geleyim de diyemezsin
Kapının önünde onun tokmakcisi bekliyordur

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,369
63,423
113
O kadar ayrıntılı bakmadım, ama dediğin yüksek olasılı, tebrik ederim
Deseydin gel evden vereyim diye kapıda abimizle karsilasirdin 😁 sonra bunu yaşardın