- 2,241
- 1,344
- 113
Değil Kivre 😁Kanka sen Twitter da ki hako musun
Değil Kivre 😁Kanka sen Twitter da ki hako musun
Gidelim mi yani şimdi 😭2 Kişiydik Dün Muhabbet Eden Gerisi Etkinlik Dışı Takip Yapmasin Kimse Boşuna 🤪🤪
Puahahahah Bilmem Ben Bilemem Ben 😁😁Gidelim mi yani şimdi 😭
Kanka tenis lazımsa iyi orandan kısıtlı bültende bile yakalarız 😎Hedef 10k olursa özelden
Dün gece 4'te sohbet ettiğimiz arkadaşlar öncelikli onlar kendilerini biliyor. Roll başlığınıda anlamışlardır 🙂😎🥰
Tertemiz hayrını gör bakiyenin... Kat kat üstü yine bizleri bulsun ☺Bu rollde kafam rahat biraz önce bir yerden vurdum zaten
Ekli dosyayı görüntüle 232303Ekli dosyayı görüntüle 232304
Ayrıca canlı da bülten harbiden çok kısıtlı. Hiç maç yok mmk 🤣Kanka tenis lazımsa iyi orandan kısıtlı bültende bile yakalarız 😎
Oo bayagi iyiymis daim olsun gu rollede bulassin sansinBu rollde kafam rahat biraz önce bir yerden vurdum zaten
Halal Olsun Dayı Ogli Zor Günlerin Arkasından Gelen Güzellik Tabloya Bak Picasso nun Eseri GibiBu rollde kafam rahat biraz önce bir yerden vurdum zaten
Hayırlı olsun kardeşimBu rollde kafam rahat biraz önce bir yerden vurdum zaten
Başlar Birazdan Gece MaclarıAyrıca canlı da bülten harbiden çok kısıtlı. Hiç maç yok mmk 🤣
Sansın bol olsun dost ulasırsın umarımHedef 10k olursa özelden
Dün gece 4'te sohbet ettiğimiz arkadaşlar öncelikli onlar kendilerini biliyor. Roll başlığınıda anlamışlardır 🙂😎🥰