- 6,988
- 1,575
- 113
Yavaş bir rol olucak. Kötü gün dostu hiç yoktu. Bende iyi kalpli olduğuna inandığım insanları görürüm. Betroy a yatırım yaptım. Yansıma bekliyorum
BOl şanslar kralYavaş bir rol olucak. Kötü gün dostu hiç yoktu. Bende iyi kalpli olduğuna inandığım insanları görürüm. Betroy a yatırım yaptım. Yansıma bekliyorum
Bol şansYavaş bir rol olucak. Kötü gün dostu hiç yoktu. Bende iyi kalpli olduğuna inandığım insanları görürüm. Betroy a yatırım yaptım. Yansıma bekliyorum
Iyi şanslarYavaş bir rol olucak. Kötü gün dostu hiç yoktu. Bende iyi kalpli olduğuna inandığım insanları görürüm. Betroy a yatırım yaptım. Yansıma bekliyorum
BaşarılarYavaş bir rol olucak. Kötü gün dostu hiç yoktu. Bende iyi kalpli olduğuna inandığım insanları görürüm. Betroy a yatırım yaptım. Yansıma bekliyorum
Bol şanslar dostYavaş bir rol olucak. Kötü gün dostu hiç yoktu. Bende iyi kalpli olduğuna inandığım insanları görürüm. Betroy a yatırım yaptım. Yansıma bekliyorum
Bol şanslarYavaş bir rol olucak. Kötü gün dostu hiç yoktu. Bende iyi kalpli olduğuna inandığım insanları görürüm. Betroy a yatırım yaptım. Yansıma bekliyorum
Bol sansAdım 1