Beyler degerlendirin bugun kucuk bi kupon yaptim imkani olan oynasin
Ekli dosyalar
-
220.5 KB Görüntüleme: 55
-
215.6 KB Görüntüleme: 53
Bugün olsun bari reis. BolşansBeyler degerlendirin bugun kucuk bi kupon yaptim imkani olan oynasin
Bol sansBeyler degerlendirin bugun kucuk bi kupon yaptim imkani olan oynasin
Vermezİyi yapmışsın ama muhtemelen bu altılı para vermez
bol şans kardooBeyler degerlendirin bugun kucuk bi kupon yaptim imkani olan oynasin
bol şans abiBeyler degerlendirin bugun kucuk bi kupon yaptim imkani olan oynasin
Yok bu oyle bi altili degil kardes belki harclik sermaye veriryazdığın gibi olsun bombalar patlasın 6 lıyı tek sen bul
bültene bakmadım moruk ama olsun senin yazdığın en ganyanlılları gelsin o zman dost.Yok bu oyle bi altili degil kardes belki harclik sermaye verir
sen tutacak olanını göster gral bizde oynayalımBu kupon tutmaz yatar
Benim tutacak kupinumda yatar tutmaz çok bildiğim halde 98 den beri bu işin içindeyim at sahiplikte yaptım 5 tane atimda vardı ama artık bittim hastalıkla mücadele ediyorumsen tutacak olanını göster gral bizde oynayalım
geçmiş olsun yoldaş. peki bu at yarışında hile varmı önceden hangi atları getirecekleri belirliyorlarmıBenim tutacak kupinumda yatar tutmaz çok bildiğim halde 98 den beri bu işin içindeyim at sahiplikte yaptım 5 tane atimda vardı ama artık bittim hastalıkla mücadele ediyorum
bol şanslarbende şöyle bişey denedim
Hemen iptal et dicegim ama sabit ganyanda iptal etmek yok maalesef o at gelmiyecek kasa kazandı malasef paran kül oldubende şöyle bişey denedim
usta milletle kafamı buluyon pek algılayamadım yoksa gerçekten bilgi birikimi doğrultusunda mı konuşuyon çözemedimHemen iptal et dicegim ama sabit ganyanda iptal etmek yok maalesef o at gelmiyecek kasa kazandı malasef paran kül oldu