Kupon değiştirildi son hali bu bütün paylar satılmıştır
Son düzenleme:
Bol şans geçen 500 misli 3’lü ganyan buldum hepsi tek son ayak 14 ganyanBeyler bursa altılısı dileyen linkten ortak olabilir son ayaktaki tekin gelme ihtimali çok yüksek süprizde bir at büyük para verebilir
![]()
Kupon Detay | atyarışı.com
At Yarışı Kupon Detay Sayfası ile Kupon Detaylarını Görüntüleyebilirsiniz atyarışı.com At Yarışında Yeni Bir Seviyensn.page.link
O Klein ı görcem ben The Pratector la bi koşsun da bi denk gelcekler bakıyım geçebilecek mi onuDün kleini tek atsam buluyordum altılıyı salak gibi kayaların atını tek attım tabela ayağında kısmet bu işler olmayınca olmuyor 😂 Bolşans hocam
At dirençli hocam çim hala eksik idman yapması gerekir ama kumda yeni bir efsane geliyor gibi 😂O Klein ı görcem ben The Pratector la bi koşsun da bi denk gelcekler bakıyım geçebilecek mi onu
Klein tekti bende 1 ayakta 5 atta 5 numara yoktu 5te kaldı 36 000 vermiş 1.altılıDün kleini tek atsam buluyordum altılıyı salak gibi kayaların atını tek attım tabela ayağında kısmet bu işler olmayınca olmuyor 😂 Bolşans hocam
Yanlış anlama biz atçıyız sen benim dediğimi unutma yan yana koşacağı gün beni hatırlarsın yanına yakkaşamaz o atın İnan bana uzak geçerAt dirençli hocam çim hala eksik idman yapması gerekir ama kumda yeni bir efsane geliyor gibi 😂
Bol şanslarBeyler bursa altılısı dileyen linkten ortak olabilir son ayaktaki tekin gelme ihtimali çok yüksek süprizde bir at büyük para verebilir
![]()
Kupon Detay | atyarışı.com
At Yarışı Kupon Detay Sayfası ile Kupon Detaylarını Görüntüleyebilirsiniz atyarışı.com At Yarışında Yeni Bir Seviyensn.page.link
Çok iyi ulan@Sansalo son ayağa kaldım kardeşim hemde iki misli çok da para yaptı nasıl kupon
Bol şans herkese@Sansalo son ayağa kaldım kardeşim hemde iki misli çok da para yaptı nasıl kupon
Haydi 7 numara 😂@Sansalo son ayağa kaldım kardeşim hemde iki misli çok da para yaptı nasıl kupon
Ne 7 si 11 tek aw son ayak koşcakHaydi 7 numara 😂