Bi abimize oynadik bende yanciyim kuponlari ben yaptim isteyen degerlendirsin daha kucuk sekilde
bol şansBi abimize oynadik bende yanciyim kuponlari ben yaptim isteyen degerlendirsin daha kucuk sekilde
Besli 380 misli 300 lira verse 100bin ama burasi sakat 6 gelebilir2 geldi surdirek tek
Smart ela daha sakat abi kısa da çok iyi bu atBesli 380 misli 300 lira verse 100bin ama burasi sakat 6 gelebilir
İnşallah startta patlar da gelmez ünlü bombayla smart elaSmart ela daha sakat abi kısa da çok iyi bu at
Burası sakat evet ama asıl sakat diğer ayak orada alt kalite atlar yazılmışBesli 380 misli 300 lira verse 100bin ama burasi sakat 6 gelebilir
Asilaslan alır orayı dostumBurası sakat evet ama asıl sakat diğer ayak orada alt kalite atlar yazılmış
Burayi gecerse icerde kardes eminimBurası sakat evet ama asıl sakat diğer ayak orada alt kalite atlar yazılmış
Bu kuponlar gelmezse bi sure tahmin paylasimi gelmiycek beyler ben tikandim bir aydir cok iyi altililar kaybettik miktar acisindan bu parayida rica uzerine aldim burayi gecse 20 tl bile verse kupon paralari cikiyor herkese bol sansBurayi gecerse icerde kardes eminim
Onun şansı var da oyazade çok zor,bence 1 kazanır rakip 6Asilaslan alır orayı dostum
Bana versigin degisikti kral10.51de çıkarttıgım kuponum kaydettik oynamak nasip olmadı %95 içerde
Oyazade kazanacak orayi😆Onun şansı var da oyazade çok zor,bence 1 kazanır rakip 6
Sen 4 diyince 1 yerine 4 ekledim kaydettim abiBana versigin degisikti kral