- 88,663
- 30,919
- 113
Gs macı ılk yarı gol olmaz denenır 
az kaldı beklerizAçıkta hala sanırım devrede sonuclancak
IlgıncAçıkta hala sanırım devrede sonuclancak
Tek adım kurtarmio dost 750 yapmamız lazımSon adim kalmis oda gelir diyelim
Kanka periyot kazanır yapıştır 2.50 orandan tamamTek adım kurtarmio dost 750 yapmamız lazım
Kanka arsenal dedim 25 50 dedim 4+dedim korner de 6 8 arasi dedimYükleniyor…
sportsbet348.io
tahmini yapmayan varsa son 40 dk
bro aynıyız ama ben korneri +13e çektim dün bi yorum okudum hala değiştiresim var ne yapayımKanka arsenal dedim 25 50 dedim 4+dedim korner de 6 8 arasi dedim
arsenal 0-25 13+ 4+ benim de bu dostumKanka arsenal dedim 25 50 dedim 4+dedim korner de 6 8 arasi dedim
Kanka bu 0 25 nebro aynıyız ama ben korneri +13e çektim dün bi yorum okudum hala değiştiresim var ne yapayım![]()
0arsenal 0-25 13+ 4+ benim de bu dostum
Kanko ben salladim ya benim içime de arsenal kazanamaz doğuyor dabro aynıyız ama ben korneri +13e çektim dün bi yorum okudum hala değiştiresim var ne yapayım![]()
kart0
25 gol mu baskan kart mi ben kart diye oylr oynadim gelse değiştireyim
He o zaman mantikli olani yapmışım bence neyse ya zaten gecen livirpooldan kotu gitti bide bana ingilizler uğursuz geliyor
şans bakalımHe o zaman mantikli olani yapmışım bence neyse ya zaten gecen livirpooldan kotu gitti bide bana ingilizler uğursuz geliyor
ilk kart aralığı. 0-25 bana riskli geldi ama hayırlısıHe o zaman mantikli olani yapmışım bence neyse ya zaten gecen livirpooldan kotu gitti bide bana ingilizler uğursuz geliyor