- 4,865
- 1,471
- 113
Moscow atti
bu ara cekılısler hep sana cıkıyor bence bı sure katılmaMoscow atti
Bence sen katilma bu kafaylabu ara cekılısler hep sana cıkıyor bence bı sure katılma![]()
NIYE KI ne zaman baksam cekılıslere hep sen varsınBence sen katilma bu kafayla
Sanane istersem butun rollinglere katilirimNIYE KI ne zaman baksam cekılıslere hep sen varsınbu ne bal ılgınc
😂😈Sanane istersem butun rollinglere katilirim
hıc etkınlık yaptıgını gormedım ama nereye harcıyon az etkınlık ac al ona bısey demıyoruz daSanane istersem butun rollinglere katilirim
Sen kimsin bana cikan parayi sorguluyosun git sen etkinlik achıc etkınlık yaptıgını gormedım ama nereye harcıyon az etkınlık ac al ona bısey demıyoruz da![]()
senin kadar hergun etkınlık kazansam acarım bu ara hıc burdan odul almadım 2-3 ay oldu hatta en azSen kimsin bana cikan parayi sorguluyosun git sen etkinlik ac
bi ara yazın cok etkınlık kazandım 1-2 kere etkınlık acmıstım ozamanSen kimsin bana cikan parayi sorguluyosun git sen etkinlik ac
Bananesenin kadar hergun etkınlık kazansam acarım bu ara hıc burdan odul almadım 2-3 ay oldu hatta en az
keyif senin keyfin napalım etkınlık çekiliş makinesini mi parçalayalım nasipBanane
Dogru keyif benim keyfim seninkinide Allah arttirsinkeyif senin keyfin napalım etkınlık çekiliş makinesini mi parçalayalım nasipAllah arttırsın