- 23,330
- 12,288
- 113
Herkes uyudu
Ben borclandim kral 😃😃şans çarkını çevirdim yaver gitti şansım 10tl çıktı![]()
Milimle 25 kactişans çarkını çevirdim yaver gitti şansım 10tl çıktı![]()
yarına artık bro tekrar tekrar deneyeceğiz yapcak bi şey yokBen borclandim kral 😃😃
Ama çok güzel olduyarına artık bro tekrar tekrar deneyeceğiz yapcak bi şey yok![]()
güzel oldu da bekliyoruz halaAma çok güzel oldu
Evet yahu bı uyusaydik sabah erken kalkcaz.role takıldık saati farketmedik 😄güzel oldu da bekliyoruz hala![]()
zombi gibi yaşamaya alıştım ben artıkEvet yahu bı uyusaydik sabah erken kalkcaz.role takıldık saati farketmedik 😄
Bencede öyle olur.ayarlar onu arkadaslar.takip ediyorum onları adil davranıyorlar hepçekiliş falan değildir umarım. baştan beri sinerji yapan 5-6 kişiydik zaten toplasan. eşit dağıtımla hallolur öyle olursa.
zombi gibi yaşamaya alıştım ben artık
[/QUOTEsbaah 7 de kalkacağım kaç gündür de uyumuyorum sıkıntı biraz benim adıma
onlarda şüphem yok zaten ya. adamlar her şeyi ince düşünüpte haraket ediyorlar. haklarını yiyemez kimse o konuda.Bencede öyle olur.ayarlar onu arkadaslar.takip ediyorum onları adil davranıyorlar hep
Aynen dost.neyse ben uyuyorum sbaah uyanınca bakarım artık Allah'a emanet.onlarda şüphem yok zaten ya. adamlar her şeyi ince düşünüpte haraket ediyorlar. haklarını yiyemez kimse o konuda.
iyi geceler dostum.Aynen dost.neyse ben uyuyorum sbaah uyanınca bakarım artık Allah'a emanet.
Herkese iyi geceler.
Iyi geceler dostAynen dost.neyse ben uyuyorum sbaah uyanınca bakarım artık Allah'a emanet.
Herkese iyi geceler.
Çekilişi Kazananlar @egow35 Özelden Payfix İletir Misiniz..@Santabet Destek Etkinlik İçin Teşekkürler..
@egow35 Emeğine Sağlık Dost..
Sinerji Veren Takip Eden Dostlar Arasında Liste Bu Şekildedir..
Santabet Rolling | egow35 | 5 Kişiye 30 TL
keskin4455
Dinyepers
Sino16
KARTALizma
Muctwen
Holland
izmirr