- 4,865
- 1,471
- 113
Gelirse buda iki adima biter 1.25 1.30danAdım 6
Gelirse buda iki adima biter 1.25 1.30danAdım 6
Düşündüm aslında ama dk 62 idi. Dedim psg bile 10 kişi takıma zar zor attıysa. Club brugge daha çok direnir genk'e ha ama gol olursa şaşırmam tabi. Azda olsa risk gördüm O maçtaGenk maçı bir gol daha olur sanırım
bol şansAdım 6
psg alsaydın yaDüşündüm aslında ama dk 62 idi. Dedim psg bile 10 kişi takıma zar zor attıysa. Club brugge daha çok direnir genk'e ha ama gol olursa şaşırmam tabi. Azda olsa risk gördüm O maçta
Bundan sonrası son 2 adım artık.Adım 6
haydi bakalım buda gelmesi ümüdüyle bol sansAdım 6
Dk 80 de atmış. Bidaha riske girer miyim🤣🤣 atmışsa atmış. Bizi bağlamazpsg alsaydın ya3-1 yaptı
![]()
takılıyorum zaten. strese gerek yok.Dk 80 de atmış. Bidaha riske girer miyim🤣🤣 atmışsa atmış. Bizi bağlamaz![]()
Adim kaçtaydım la diye bir kontrol ettim unuttum valla çok adımlı oluyor kusura bakmayın 🤣Bundan sonrası son 2 adım artık.![]()
Yazdgn gibi gelsinAdım 6
Biz haklı olarak bı öneride bulunuyoruz çünkü iddaciyiz bir tahmin yürütmek bunu paylaşmak zorunda hissediyor insan yardımcı olabilmek anlamında.Sen doğru bildiğin gibi yapmaya devam et dost.Sonu hüsran olmaması hepimizi memnun eder elbette.Düşündüm aslında ama dk 62 idi. Dedim psg bile 10 kişi takıma zar zor attıysa. Club brugge daha çok direnir genk'e ha ama gol olursa şaşırmam tabi. Azda olsa risk gördüm O maçta
Adım sayısını boşver geriye doğru sayıyorum ben de.Adim kaçtaydım la diye bir kontrol ettim unuttum valla çok adımlı oluyor kusura bakmayın 🤣
Kanka o iş biraz zor devre arasindalarYazdgn gibi gelsin
Aynen hataydan bir isyan golü bekliyorum. Hatay açıkta vericek zaten her türlü bir gol banko gibi. Tabi futbol bu bakacağız izleyeceğizSivas rölantiye almazsa rahat 3,5 üstü var bu maçın.
sen düşündüğünde kaç kaçtı sahi bu maç ben konusu geçince baktım.genk 1-1![]()