- 23,330
- 12,288
- 113
Son adım dost başarıyoruz
olsun dostlar kazansın en azındanheyecan sıfır. nasıl olsa roll gelse bile çekilişte çıkmıyor bi şey bana![]()
Aynı benheyecan sıfır. nasıl olsa roll gelse bile çekilişte çıkmıyor bi şey bana![]()
Rol bitsin şans işine sonra bakalım dostheyecan sıfır. nasıl olsa roll gelse bile çekilişte çıkmıyor bi şey bana![]()
hiç olmadı bakalım görücezolsun dostlar kazansın en azından
bakmışsın belki de sana çıkmış
Çok üye var ondan çıkmaz ödülAynı ben![]()
benim tanıdığım @mossoro999 burdan roll vermez. o yüzden o konuda rahatım.Rol bitsin şans işine sonra bakalım dost
Aynen öyle. Sivas'ı atlattık ya artık rahatim ben de.benim tanıdığım @mossoro999 burdan roll vermez. o yüzden o konuda rahatım.
Yanlız değilsin dost 7 kişi çekilişte 5 kişi çekildi çıkmayan 2 kişi sen ve bendimhiç olmadı bakalım görücez![]()
aynen. ama o çekiliş kötü oldu ya. dağıtmadı roll yapan üye.Yanlız değilsin dost 7 kişi çekilişte 5 kişi çekildi çıkmayan 2 kişi sen ve bendim
bana da uyar.Kanka şöyle bir anlaşma yapalım.cekilis kimlere çıkarsa atsın siteye gelirae çekiliş desin daha çok kişi kazansın 😃 benlik sıkıntı yok
Kanka yanılmıyorsam o çekilişte ben cikmisstim çok mutlu da olmuştum ama arkadaş firar etmişti ,😁😁Yanlız değilsin dost 7 kişi çekilişte 5 kişi çekildi çıkmayan 2 kişi sen ve bendim
Diyorum ya adamda sabır varbenim tanıdığım @mossoro999 burdan roll vermez. o yüzden o konuda rahatım.