- 64,735
- 35,948
- 113
Kasamı ne kasası o neKasa varsa çıkardık o zaman kasası olmayanlara öncelik verelim![]()
Kasamı ne kasası o neKasa varsa çıkardık o zaman kasası olmayanlara öncelik verelim![]()
Reis aganin eli tutulmaz 3-5 demeyelim belki senin oara bereketlendirir kasayiKasa varsa çıkardık o zaman kasası olmayanlara öncelik verelim![]()
Yalovada mısınAynen Yalova dan selamlar puahahah
Muthis secimdi bir dhaa olsa bir daha alirim helal yalovam puahahhbaAynen Yalova dan selamlar puahahah
Yok suvatım yalovadan dönemedi gahahaYalovada mısın
Aynen o yerli Doncic e ben oyuncu bahsi alırım bankoMuthis secimdi bir dhaa olsa bir daha alirim helal yalovam puahahhba
Yanlış anladım lan yalamaya devam et diye okudumSus ve yalovaya devam et
Bu arada az daha izledim takimin lideri o ak puhahahaAynen o yerli Doncic e ben oyuncu bahsi alırım banko
Maclari ben verdim dost joeden aldik hepsinin tersini oynadik puahhahabAbi adam sabah 100 tlye 135 k almış valla helal olsun
Öyle takımın öylr bi lideri olmalı zaten pıahahBu arada az daha izledim takimin lideri o ak puhahaha
Dost 20 k yapsak o kadar dagitim oluyo bize kalmiyo carsamba 28 k dagitim oldu ama iyikide olmusAç kasa 2.5 k hedef 20 yaparsın sen
ben çıktım mı hocam listedenMarleye papara iban atacaklar
@Hakan170
@Saulalvarez
@Abuzerkömürcü
@butragueno
@Ptr2828
Sapsap10 a papara atacaklar
@halil889*
@JoeQuanqa
@Aktas25
@Hakan170
@serhatcan
Her iki tarafa atıp kafa karıştırmayalım sinyal olmasın 😀
@sapsap10
Kesenelize bereketMarleye papara iban atacaklar
@Hakan170
@Saulalvarez
@Abuzerkömürcü
@butragueno
@Ptr2828
@halil889*
@JoeQuanqa
@Aktas25
@Hakan170
@serhatcan
@sapsap10
Vay be demekki şapşap atanlar daha fazla alcakMarleye papara iban atacaklar
@Hakan170
@Saulalvarez
@Abuzerkömürcü
@butragueno
@Ptr2828
@halil889*
@JoeQuanqa
@Aktas25
@Hakan170
@serhatcan
@sapsap10
O gün de Galatasaray maçı vardı bakamadım ben. İkidir katılamıyorum malı vuruyonDost 20 k yapsak o kadar dagitim oluyo bize kalmiyo carsamba 28 k dagitim oldu ama iyikide olmus![]()
@Marley15 ben sana iban atsam @sapsap10 sadece papara olduğu içinMarleye papara iban atacaklar
@Hakan170
@Saulalvarez
@Abuzerkömürcü
@butragueno
@Ptr2828
@halil889*
@JoeQuanqa
@Aktas25
@Hakan170
@serhatcan