- 12,468
- 3,676
- 113
Kesene bereket bol şanslar
Sana 17 oran dedim o buyduda işte olmadı hemen attı tabi belli olmaz genedeAl ak orani iyi zaten ama yatma garantili
✅ 👏 👏@Daimon yeşil gene reis bura
Yüreğine gönlüne sağlık kardeşim...100k lar kazanıp 2-3 kişiye dağıtmaya erinen arkadaşlara konularım örnek olsun paylaştıkca daha çok kazanıyosun
İnşallah daha cok kazanırsın100k lar kazanıp 2-3 kişiye dağıtmaya erinen arkadaşlara konularım örnek olsun paylaştıkca daha çok kazanıyosun
Dostum dm atacak mısın artık bir sen kaldınOldu reis teşekkür ederim
Ona ben attım benim listede değil miydiDostum dm atacak mısın artık bir sen kaldın
Sapsap attı bana reisDostum dm atacak mısın artık bir sen kaldın
Beni biliyon abi eskilerden de şurda bi kupon atıyosak milletin zamanını yiyoz ufak bişey dağıtmak kimseye koymamalıYüreğine gönlüne sağlık kardeşim...
Hayır kanka ya söyledim de bana atacaksın diye. Benim listedeydiOna ben attım benim listede değil miydi
SapsapMarleye papara iban atacaklar
@Hakan170
@Saulalvarez
@Abuzerkömürcü
@butragueno
@Ptr2828
Sapsap10 a papara atacaklar
@halil889*
@JoeQuanqa
@Aktas25
@Hakan170
@serhatcan
Her iki tarafa atıp kafa karıştırmayalım sinyal olmasın 😀
@sapsap10
Eyw dost kesene bereket100k lar kazanıp 2-3 kişiye dağıtmaya erinen arkadaşlara konularım örnek olsun paylaştıkca daha çok kazanıyosun
İstiyorsan IBAN atıyım reisSapsap
😄😄İstiyorsan IBAN atıyım reis
Ikisine yazmissiniz laHayır kanka ya söyledim de bana atacaksın diye. Benim listedeydi
Adam haklıymış iki kez yazmışız. Amma en başta kendini görmeyip ortalarda görmeyi nasıl başardın dost😀Sapsap
Hiç fark etmedim vallahiAdam haklıymış iki kez yazmışız. Amma en başta kendini görmeyip ortalarda görmeyi nasıl başardın dost😀
Zaman ben 2 ödül kazandım demek oluyor bu 😀😀Adam haklıymış iki kez yazmışız. Amma en başta kendini görmeyip ortalarda görmeyi nasıl başardın dost😀
İçimden sövdüydüm hata bendeymiş kardo hakkını helal etHiç fark etmedim vallahi