- 23,107
- 11,707
- 113
O maç öyle bitmez herhaldeLa az önce 17 oranı kaçırdım gördünmü şurda yazdım suvatoma his geldi kasımpaşa 1/2 diye ödül gelene kadar 1-1 oldu şimdi 1-2
O maç öyle bitmez herhaldeLa az önce 17 oranı kaçırdım gördünmü şurda yazdım suvatoma his geldi kasımpaşa 1/2 diye ödül gelene kadar 1-1 oldu şimdi 1-2
Alayimm yüzde 10 komisyonumu haram ederim bak 🤣🤣Senin bende kredin çok mesela o gün battığımda attığın x lirayı 50k yapmıştım🤣🤣
Zaten alamadık ki 17 oranı artık nasıl biterse bitsin kankaO maç öyle bitmez herhalde
Bugün kuruduk cidden alacak vardı oda geceye kaldı şans yokZaten alamadık ki 17 oranı artık nasıl biterse bitsin kanka
Aynı konu içinde 3 kişi diyip 8 kişiye ulaştığını biliyorum dostum varolEyvallah dostum
Kesene bereket dostum kazancin daim olsun100k lar kazanıp 2-3 kişiye dağıtmaya erinen arkadaşlara konularım örnek olsun paylaştıkca daha çok kazanıyosun
Kesin konustuk ya kacari yok ak puahhaahSuvatım 1-2 oldu
1 3 ak dogru oyle bitmezO maç öyle bitmez herhalde
Bu bende his bi çığ açar buda olursa ama arada geliyo öylr hep gelmiyodaKesin konustuk ya kacari yok ak puahhaah
Ya benim hisler bu ara iyimiş1 3 ak dogru oyle bitmez
200 lirada cop oldu ona daha cok uzuldum akBu bende his bi çığ açar buda olursa ama arada geliyo öylr hep gelmiyoda
Oha la yuh valla1 3 ak dogru oyle bitmez
Naptın bjk gol aldım deme öyle bi oyun yoktu 2 yarı cunku200 lirada cop oldu ona daha cok uzuldum ak
Aga nabtnYunan gelmis gs sıkinti biraz
Arkadas herkes öldü 1 1 den sonra bir ara bastik atamadik ustune gol gelince iyice mallastilar birde stoper cikardi mal cio 3. Gol farz olduOha la yuh valla
Ben 17 oranı kaçırdıma üzüldüm şu ödül 5dk önce gelse yanına maç koymadan oyncaktımOha la yuh valla
Bjk aldik yattik maykocugumAga nabtn
Dm atıyor muyum atar mısın 😂Ben 17 oranı kaçırdıma üzüldüm şu ödül 5dk önce gelse yanına maç koymadan oyncaktım