- 80,970
- 54,137
- 113
Kobeyi ornek aliyor o da cok kacirirdi rahmetliYok lan ondan önce ki pozisyonda da Airball attiydi göt değişik bı basketçi ortası yok adamin
Kobeyi ornek aliyor o da cok kacirirdi rahmetliYok lan ondan önce ki pozisyonda da Airball attiydi göt değişik bı basketçi ortası yok adamin
Sen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince@Hakan170
@Saulalvarez
@Mrxfloud
Tekalali
@mehmetinho
@aSiRuH06
@halil889*
@Gannicus
@Salobalo12
@Pikaçuu
@ALoNeDarK
@JoeQuanqa
İlk 10 sayfa liste budur
@sapsap10
10 sayfadan sonra zaten NBA kazanmış. Brezilya'da da 5-6 sayı kalmış bakmadım dostlar kırılmasın
Harden olsa son saniye stepback atarken kendini yere atar 3 atış alır 3-1 atardı🤣harden olsa 30 sn top sektirir bok gibi atar yatırırdı
Kesene bereket doğruyu söyle bu kupon 2 maçtan fazlaydı dimiSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince![]()
Kesene bereketSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince![]()
Helal olsunSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince![]()
Kesene bereket reis şansın daim olsunSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince![]()
Ne 600 u lanSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince![]()
Yanlışın var Harden olsa kıçınu dışa doğru twerk atarak 3 lüğü atardıHarden olsa son saniye stepback atarken kendini yere atar 3 atış alır 3-1 atardı🤣
Kasımpasanın ılk golu efsaneymusKasımpaşa iyiydi
Adamın dibi yargı dağıtıyorHarden olsa son saniye stepback atarken kendini yere atar 3 atış alır 3-1 atardı🤣
Kanka dağıtım işinde 3 e bölelim @Pikaçuu da dağıtsın 4 er kişiye atalım uygunsaSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince![]()
Prime Harden son sn napar ne eder o 3lüğü sokardı benceHarden olsa son saniye stepback atarken kendini yere atar 3 atış alır 3-1 atardı🤣
Yansın geceler Pelinsu eceler 😍😍Sen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince![]()
Şampiyonlar ligi kadrosu gibi ,seninle 11 tamam@Hakan170
@Saulalvarez
@Mrxfloud
Tekalali
@mehmetinho
@aSiRuH06
@halil889*
@Gannicus
@Salobalo12
@Pikaçuu
@ALoNeDarK
@JoeQuanqa
İlk 10 sayfa liste budur
@sapsap10
10 sayfadan sonra zaten NBA kazanmış. Brezilya'da da 5-6 sayı kalmış bakmadım dostlar kırılmasın
Hee 600 kacirmisiz ak puahhahaSen dahil 13 kişi kelle başı 600 er hayırlı olsun çekim gelince![]()
Öyle yapıcaz dost zaten tek kişiye yüklenmez bi gelsin ayarlıcazKanka dağıtım işinde 3 e bölelim @Pikaçuu da dağıtsın 4 er kişiye atalım uygunsa
Katılıyorum prime Harden işte budurYanlışın var Harden olsa kıçınu dışa doğru twerk atarak 3 lüğü atardı