- 14,185
- 7,838
- 113
Üzümünü yiyip bağını sormayiz😄😄Valla site sponsor ama sıkıntı umarım öder bu parayı site sormayın lütfen
Üzümünü yiyip bağını sormayiz😄😄Valla site sponsor ama sıkıntı umarım öder bu parayı site sormayın lütfen
İns ödeyecekValla site sponsor ama sıkıntı umarım öder bu parayı site sormayın lütfen
Dost ben sormıcam ama ss in üzerine tıklayınca ben anladım 😀Valla site sponsor ama sıkıntı umarım öder bu parayı site sormayın lütfen
Tahmin edebiliyorum siteyi reisValla site sponsor ama sıkıntı umarım öder bu parayı site sormayın lütfen
Lan ilk 10 sayfada bi bol şans bari yazsaydın beHee 600 kacirmisiz ak puahhaha
Bende 😂Dost ben sormıcam ama ss in üzerine tıklayınca ben anladım 😀
Paraya para deme ,başka birşey deValla site sponsor ama sıkıntı umarım öder bu parayı site sormayın lütfen
Kalitenin adresi alobetValla site sponsor ama sıkıntı umarım öder bu parayı site sormayın lütfen
Işte feraset işte fazilet işte adam gibi adamlıkBen şahidim terim son sayıya da buradaydi
Aga joenin kupon vardi onu takip ediyoduk puahahhahahaLan ilk 10 sayfada bi bol şans bari yazsaydın be
İsimde vermistin zaten🤣Dost ben sormıcam ama ss in üzerine tıklayınca ben anladım 😀
O zaman Joe nin hakkımı sana atıyoruz doğru mu😀Aga joenin kupon vardi onu takip ediyoduk puahahhahaha
Harbimi jeton düştü oda olmayabilir burdan bakınca oyduda neyse söylemim 😀İsimde vermistin zaten🤣
Dümen atıyor kupon yatalı 1 saat oldu 😀O zaman Joe nin hakkımı sana atıyoruz doğru mu😀
ohh ohh 2 mac lazim bana 2 k yi 10 yapmaliyim sende al betine max 1k yatir 1 k veriyor 2 k yı 10 yap cek slot spor serbest veya 2 k ile direk satin al ya herro ya merroBol şans seko da kazandı kuponlar🤣🤣
O da yatti la puahhaO zaman Joe nin hakkımı sana atıyoruz doğru mu😀
500k çeksem kelle başı 1-1.5 atardım🤣500 k var mi
Benim kellenin değeri bumu500k çeksem kelle başı 1-1.5 atardım🤣
O zaman yarı yarıya düşünürsek demekki 250 k500k çeksem kelle başı 1-1.5 atardım🤣