- 6,807
- 2,456
- 113
Ahahaha cok iyi la tebriklerHayatim da bir kere hile yapayim dedim universitede adımı 2 kere yazdım 3 kişiye ödül verecekler 2 sinde ben ciktim hileden odulude alamamistim
Ahahaha cok iyi la tebriklerHayatim da bir kere hile yapayim dedim universitede adımı 2 kere yazdım 3 kişiye ödül verecekler 2 sinde ben ciktim hileden odulude alamamistim
Gusül al gusulGenede bana çıkmaz geçen 104 kişide 100 e gitemedim ben aq 😂
Valla ağzımıza açmadım tartışma çıkmasın diye. Bu arkadaş geçmişte 10-20-50 k kazanıp nispet yapardı millete. Defalarca dağıtacağım deyip dağıtmadığı oldu. Kendinden başkasını hiç düşünmez dostumuz. Bir de milletin gözüne sokarKral sen 100-150k basmıyon mu ne roll kovalıyon 🤣
Dost 20 sayfalık mesajda 19 sayfasında varımYapalım kardo
Ne demişler nasibinde varsa alırsın karıncadan ders.Sen o dersi almissn kardeşim 😂Hayatim da bir kere hile yapayim dedim universitede adımı 2 kere yazdım 3 kişiye ödül verecekler 2 sinde ben ciktim hileden odulude alamamistim
Yok kanka kendim oynuyom 500 kere mi diyeyimİki gündür akıyor @sapsap10 yine @Baskhetci27 mi hahah
Yok be takılıyorum bilerek,ama dün ciddi sormuştum 😄😄Yok kanka kendim oynuyom 500 kere mi diyeyim![]()
Başa başa bitirmiş herhalde kredi borcu ödeyecek 🤣Kral sen 100-150k basmıyon mu ne roll kovalıyon 🤣
Bu kumar yüzünden her gün ders alıyoruz reis akillanmiyoruz bugun pazar hava mis cepte kurus yok forumda bonus kovalıyoruz adalet mi buNe demişler nasibinde varsa alırsın karıncadan ders.Sen o dersi almissn kardeşim 😂
Dün gece iyi batırmıştık da risk aldım vura vura geldikYok be takılıyorum bilerek,ama dün ciddi sormuştum 😄😄
adalet. kendimizi bu bataklıga düsürdük cıkmakda istemiyoruz batırdıkca batırıyoruz kendimiziBu kumar yüzünden her gün ders alıyoruz reis akillanmiyoruz bugun pazar hava mis cepte kurus yok forumda bonus kovalıyoruz adalet mi bu
100 k 100 k bastiysan haketmissin reisBu kumar yüzünden her gün ders alıyoruz reis akillanmiyoruz bugun pazar hava mis cepte kurus yok forumda bonus kovalıyoruz adalet mi bu
Maalesef bu bataklığa düşen hepimiz her ayın 3 günü mutlu diğer tüm günler eksinin eksisindeyizBu kumar yüzünden her gün ders alıyoruz reis akillanmiyoruz bugun pazar hava mis cepte kurus yok forumda bonus kovalıyoruz adalet mi bu
Bir kere battın mı gerisi geliyor zatenadalet. kendimizi bu bataklıga düsürdük cıkmakda istemiyoruz batırdıkca batırıyoruz kendimizi
Riske ara ver knka😄,cekirge hep sicramaz, tadını cikar,biliyoorum hepimiz nefse yenik düşüyoruz ama umarim sen hâkim olabilirsin kendineDün gece iyi batırmıştık da risk aldım vura vura geldik![]()
Senin kadar olan çok insan var.Dost 20 sayfalık mesajda 19 sayfasında varım
Darısı başımıza reis risk almayan viski icemezDün gece iyi batırmıştık da risk aldım vura vura geldik![]()
Bol şanslar dostGelirse 2-3 dosta ulaşırız zora girdi biraz ama bakalımEkli dosyayı görüntüle 645475