Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling sarajay55 / Kasa 10k Hedef 100+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,082
48,368
113
Merhaba arkadaşlar

Tümbete 5 yatırdım 5 de pazartesi bonusunu aldım 10k oldu rolling deneyeceğim.

bu bonusun bazı şartları var ve teklide 1k max kombinede 3k max oynanıyor ona göre oynayıp çecrimi bitirince çekim vereceğim..

benimde bazı şartlarım var.

-5 e doğru başlayacağım rollinge muhtemelen 5 maçlarıyla

- maç önermeyin çünkü kendi bindiğim dalı kendim kesen bir yapıyıım..

-sadece futbol ve gol bahsi oynarım.

-son zamanlar çok şanssızım burda kırmak istiyorum sinerji istiyorum özellikle rollingin sonuna doğru tabi katılmak isteyen gönülden destek veren arkadaşlar olursa

-eğer çekim yaparsak ben başlıkta en az 5 kişiye ulaşırım bundan da emin olabilirsiniz.
Bol şansın olsun dost umarım basarir güzel boryerde bitirirsin

sarajay55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,416
1,537
113
Arkadaşlar akşam başlıcam acil bi işim çıktı kusura bakmayın 8 gibi başlıcam role

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
412
83
Öğretmenlik okudum dostum. Bir yıl hazırlık son sene de Fizik 2'yi yaz okuluna bıraktık arkadaşlarla ayrılmadan yaz tatili yapabilmek için üniversiteden :D Denizi falan da mevsiminde çok güzeldir Atakum'un. 6 yıla tamamladık o şekilde

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,161
9,813
113
Öğretmenlik okudum dostum. Bir yıl hazırlık son sene de Fizik 2'yi yaz okuluna bıraktık arkadaşlarla ayrılmadan yaz tatili yapabilmek için üniversiteden :D Denizi falan da mevsiminde çok güzeldir Atakum'un. 6 yıla tamamladık o şekilde
Simdi öğretmenimizin dost

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
412
83
İyi dost ben öğretmenlik odum coğrafya bir yıl bıraktım şimdi hemşirelik okuyomda çok zor
Ataması düşük coğrafyanın özel okullarda sürünecektin en iyisini yapmışsın. Hemşirelikte özel sektörde bile çalışsan 3-5 senelik tecrübeden sonra görece rahat geçinebilirsin

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,161
9,813
113
Ataması düşük coğrafyanın özel okullarda sürünecektin en iyisini yapmışsın. Hemşirelikte özel sektörde bile çalışsan 3-5 senelik tecrübeden sonra görece rahat geçinebilirsin
Doğrudur eyw öğretmenlik köşesi de çok kötü hem anadal hemde tut gibi dusun ama bunda sadece tyt gibi kpss

mberk1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
412
83
Doğrudur eyw öğretmenlik köşesi de çok kötü hem anadal hemde tut gibi dusun ama bunda sadece tyt gibi kpss
Kuzenim hemşire amerikan hastanesinde kpss denedi 1 sene olmayınca oraya girdi. Maaşı da gayet iyi şuan. Denersin şansını olmazsa özelde denersin şansını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...