- 18,274
- 9,941
- 113
Doğru demişsin kral adam kismetKuzenim hemşire amerikan hastanesinde kpss denedi 1 sene olmayınca oraya girdi. Maaşı da gayet iyi şuan. Denersin şansını olmazsa özelde denersin şansını
Doğru demişsin kral adam kismetKuzenim hemşire amerikan hastanesinde kpss denedi 1 sene olmayınca oraya girdi. Maaşı da gayet iyi şuan. Denersin şansını olmazsa özelde denersin şansını
Rastgele kral,,Arkadaşlar merhaba 2 gün gecikmeli olarak geldim. 5 maçlarıyla başlıyorum hadi bugün şeytanın bacağını kıralım
sinerjiyi bekliyorum 3 aşamada felan 100 lere çıkarız
Destekleriz,,,bi kemik kadro toplayalım . varmı takip seven gönülden destek verecek dostlar
Bol şans beklenen rol nihayet başlıyor demekbi kemik kadro toplayalım . varmı takip seven gönülden destek verecek dostlar
buradayız dost başarılarbi kemik kadro toplayalım . varmı takip seven gönülden destek verecek dostlar
Enerji+sinerjibi kemik kadro toplayalım . varmı takip seven gönülden destek verecek dostlar
Bol şanslar buradayızbi kemik kadro toplayalım . varmı takip seven gönülden destek verecek dostlar
Bol şanslar hemsobi kemik kadro toplayalım . varmı takip seven gönülden destek verecek dostlar
Hemşolar kıraathanesi))))Bol şanslar hemso
Gönder gelsinilk mesajda yazdım
sadece futbol ve gol bahsi yaparım
Araya basket de giriyor bazen,hatırlatmak vaabında dedim dost,,Bolşans diyelimilk mesajda yazdım
sadece futbol ve gol bahsi yaparım
Bol şansbi kemik kadro toplayalım . varmı takip seven gönülden destek verecek dostlar
Aynen öyle bakalım sonuç nasıl olacakHemşolar kıraathanesi))))
Valla çookk güzel maçlar var dost,,isabetli tercihlerle vururr geçerrAynen öyle bakalım sonuç nasıl olacak
İnanıyorum sonu güzel olacakValla çookk güzel maçlar var dost,,isabetli tercihlerle vururr geçerr
Umarım bizim toprak)))