Sayılmaz yedekler de sayılmazMerhaba arkadaşlar özel oran sarı kart oynadım teknik direktör sarı kart yedi belirli bir sayıya ulaşması gerekiyor teknik direktörün yediği kart sayılıyor mu
Hacı bişi sorcamSayılmaz yedekler de sayılmaz
Bak hem sarı hem kırmızı oldu kart olura oynamısim ikiside sayılıyor mu senceSayılmaz yedekler de sayılmaz
4.5 üst sarı kart bahsi oynadıysan sayılmaz ama toplam kart sayısı oynadıysan TebriklerBak hem sarı hem kırmızı oldu kart olura oynamısim ikiside sayılıyor mu sence
Zaten şimdi uzatmalarda rahat bir kart olur belkide ben bu yorumu yazana kadar olmuşturBak hem sarı hem kırmızı oldu kart olura oynamısim ikiside sayılıyor mu sence
Ağa hem sarı hem ikinci sarıdan. Kırmızı yedi ikilikmi sayılıyor acabaZaten şimdi uzatmalarda rahat bir kart olur belkide ben bu yorumu yazana kadar olmuştur
Tamam işte tutmuş ya kupon şu an 4 sarı bir kırmızı var agaBak hem sarı hem kırmızı oldu kart olura oynamısim ikiside sayılıyor mu sence
Yok o direk kırmızı sayılırAğa hem sarı hem ikinci sarıdan. Kırmızı yedi ikilikmi sayılıyor acaba
Sen zaten 4.5 üstü kart oynamıssın 5 kart olmuş wonn yani tebriklerAğa hem sarı hem ikinci sarıdan. Kırmızı yedi ikilikmi sayılıyor acaba
Onu bende çözemedim 2. Sarıdan kırmızı yedi ikilikse sayilcakTamam işte tutmuş ya kupon şu an 4 sarı bir kırmızı var aga
Son saniye kaleci oyalasa sarı yese onu bekliyorum 😃Sen zaten 4.5 üstü kart oynamıssın 5 kart olmuş wonn yani tebrikler
4.5 üst kart oynamışsın yani 1 kırmızı 2 kart yerine geçiyo şuan kazandı zaten merak etme kırmızı olarak saysan 2 kart oluyo yedek sayılmaz yinede kazandı 👍Ağa hem sarı hem ikinci sarıdan. Kırmızı yedi ikilikmi sayılıyor acaba
Bak reis zaten o kart geçerliyse bakiyene yansımıştirSon saniye kaleci oyalasa sarı yese onu bekliyorum 😃
Direk kırmızı çıkarsa o direk kırmızı bu ikinci sarıdan kırmızı yemiş mantık olarak bir sarı kart zaten almış adam yani maçta şu an toplam 5 sarı var 5 sarı kırmızıdan tutmuş bana göre tabi daha iyi bilen yorum yapsın arkadaşaOnu bende çözemedim 2. Sarıdan kırmızı yedi ikilikse sayilcak
Yedek kulübesi gördüğü kart sayılmıyor 3 sarı 1 kırmızı var saysa yine kazandı 👍Tamam işte tutmuş ya kupon şu an 4 sarı bir kırmızı var aga
Nasıl kazandı 4 oluyorYedek kulübesi gördüğü kart sayılmıyor 3 sarı 1 kırmızı var saysa yine kazandı 👍
He doğru yedek varsa dost doğrudurYedek kulübesi gördüğü kart sayılmıyor 3 sarı 1 kırmızı var saysa yine kazandı 👍
Tebrikler iyi yakalamışsın 💫💫🧿Merhaba arkadaşlar özel oran sarı kart oynadım teknik direktör sarı kart yedi belirli bir sayıya ulaşması gerekiyor teknik direktörün yediği kart sayılıyor mu
Kırmızı var kurban olduğum 2 kart yerine geçiyoNasıl kazandı 4 oluyor