- 88,637
- 30,910
- 113
Ahahshhshshshahshatırlamıyomda artık o olduğunu anlşayınca banlıyorlar galiba
Ahahshhshshshahshatırlamıyomda artık o olduğunu anlşayınca banlıyorlar galiba
adamı açık etme artık :d ondan banlanıyor galibaAma ben tanıdım tek analizim iyidir
Arka arkaya kayıplara girdi oda sonra noldu bilmiyorumEtiket atayım cevap olarak dedim o hesapta banlanmış
Yenı hesabı neadamı açık etme artık :d ondan banlanıyor galiba
Banlanmış diyoz ya yok bidaha açık vermeyelim hemen şutluyolarYenı hesabı ne
Bısı yapmadan ban olmaz yenısını de bakemBanlanmış diyoz ya yok bidaha açık vermeyelim hemen şutluyolar
abrinesYenı hesabı ne
bu da yokabrines
Yav açık vermekle ne alakası var burda kaç kişi kaç kere banlandı yeni hesapla problem çıkarmazsa bir şey demiyor kimseBanlanmış diyoz ya yok bidaha açık vermeyelim hemen şutluyolar
Dün işte ben farkettim sonra biraz konuştuk baktım direk mesajlaşmada tanımasak kendi halinde takılıyodu zatenYav açık vermekle ne alakası var burda kaç kişi kaç kere banlandı yeni hesapla problem çıkarmazsa bir şey demiyor kimse
Forumu falan yoksa bir de o yine kapışmıştır biriyle başkana özelden yazmıştır kesin
Başkana bir şey demiştir kolay kolay banlamazlar tekrar açılan hesaplarıDün işte ben farkettim sonra biraz konuştuk baktım direk mesajlaşmada tanımasak kendi halinde takılıyodu zaten
Alınır ben yoktum görmedim hiç sabah akşam burda oda napsın kafa yerinde değil kimseninOlayı kacırmısım yav alınmıs sıtemkar bırazda son konusmalarında
Olayı goremedım hangı konuda yemıs acaba sıteleremı bısı demısAlınır ben yoktum görmedim hiç sabah akşam burda oda napsın kafa yerinde değil kimsenin
Gelir yine 3 5 güne kürkçü dükkanı burasıOlayı goremedım hangı konuda yemıs acaba sıteleremı bısı demıs
Bişeyide merak etmeyiver amaaanOlayı goremedım hangı konuda yemıs acaba sıteleremı bısı demıs