- 66,372
- 32,242
- 113
Aw takımı bize gelince atmıyo serbestler kaçıyo hep
Ben spora 30 bin falan basamam slotta işte dedim 80-100 bin olur belki olmadı rulette bazen çok denk geliyor çok hızlı çıkıyor kasa hemen slota giriyorum saatlerce oynuyorum eriyo para tekrar 20-30 a çıkıyorum rulette tekrar slotta gidiyor bu döngüyü aynı bakıyeyle gün içinde 15 16 saat oynayarak yaşadığım oldu yanı rastgele mastgele hikaye hepsi ayarlı oclarınınla slot bomboş valla bak geçen 2 k elime para geçti verdik yine 5 6 tane stın alım yaptım yok yani 15 k yetiyordu kısa vadede yok olmuyor
32 2.13 sakinAw takımı bize gelince atmıyo serbestler kaçıyo hep
bende bacarat severim 5 dk da 10 20 katı yaparım parayı slotta yerim yine yükseltirim ama devam ettin mi gidiyor bacarattadaBen spora 30 bin falan basamam slotta işte dedim 80-100 bin olur belki olmadı rulette bazen çok denk geliyor çok hızlı çıkıyor kasa hemen slota giriyorum saatlerce oynuyorum eriyo para tekrar 20-30 a çıkıyorum rulette tekrar slotta gidiyor bu döngüyü aynı bakıyeyle gün içinde 15 16 saat oynayarak yaşadığım oldu yanı rastgele mastgele hikaye hepsi ayarlı oclarının
Vbet kayıp baya gelıodur sana o sıstemdeBen spora 30 bin falan basamam slotta işte dedim 80-100 bin olur belki olmadı rulette bazen çok denk geliyor çok hızlı çıkıyor kasa hemen slota giriyorum saatlerce oynuyorum eriyo para tekrar 20-30 a çıkıyorum rulette tekrar slotta gidiyor bu döngüyü aynı bakıyeyle gün içinde 15 16 saat oynayarak yaşadığım oldu yanı rastgele mastgele hikaye hepsi ayarlı oclarının
Aynen vbete 200 atıp 2000 dıscount aldığım oldu ertesi günVbet kayıp baya gelıodur sana o sıstemde
Hep rulet daha ıyı bnce senın ıcınAynen vbete 200 atıp 2000 dıscount aldığım oldu ertesi gün
ben bi ara her gün 3000 alıyodum o da maks diye :dAynen vbete 200 atıp 2000 dıscount aldığım oldu ertesi gün
Rulet te çok hızlı gidiyor para şimdi 20 bin olunca bakiye 3-4 el gelmezse strese giriyorum bu sefer o yüzden giriyorum ağır ağır slotta cevırıyorum iniyo çıkıyo bin yukarı 5 bin aşağıHep rulet daha ıyı bnce senın ıcın
emin misinGettı bu ew abv