Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling savaskurt / Kasa 250 Hedef Keyfim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,637
30,910
113
Rulet te çok hızlı gidiyor para şimdi 20 bin olunca bakiye 3-4 el gelmezse strese giriyorum bu sefer o yüzden giriyorum ağır ağır slotta cevırıyorum iniyo çıkıyo bin yukarı 5 bin aşağı
Biraz alışkanlık oldu böyle oynamak biliyorum vermeyek hala da aynı oynuyorum daha düşük miktarlarda o khpe dede de bu zamana kadar 20 kez abartısız 500x yakaladım 1 kez maxwin verdi oda 1 liraya ulan 12 spin kala atıyor bin x bile ödemiyor böyle sahtekar oyun olmaz olsun ama en tatlı onun yrrgı yıne reco kimselere değişmeyiz
Dede cok denemıyorum 50x bıle atmadı bana

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,979
54,137
113
O zaman yazdın mı bize de şimdi bize yaz diyon dost sende az değilsin tahmin ediyorum ben seni sen ahmoyla aynı kafasın ama onu seviye 2 gömlek üst senden
la benim foruma hiç girmediğim dönem var.. bahsi bıraktığım dönem sonrasında da o olaylar gerçekleşti yani zaten hiç girmiyodum bir yere

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,705
53,259
113
ne aldık ne kazandık aloooo

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,632
100,205
113
Elbet bıgun kazanıcaksın umarım bahısın yuksekten olur
40-50 kesmez borç var zaten 50 binden fazla gelecekse 400 500 gelmesi lazım para bir boka yaramaz yoksa yine geri gider kumar oynadığımızla kalırız burda para kazanıyoruz diye şov yapanlar bizim oynadığımız tarzı görse çükü içine kaçarda bakma bir şey demiyoruz kimseye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...