- 66,362
- 32,233
- 113
Kendi paramla olmuyor napiimmmŞevket sen bu işi bilmiyorsun
Kendi paramla olmuyor napiimmmŞevket sen bu işi bilmiyorsun
Paranı bize ver biz oynayalım dost nasıl fikirKendi paramla olmuyor napiimmm
Siz verin ben küçüğüm daha bir roll yaptıran yok şurda öttürsek maçları :\Paranı bize ver biz oynayalım dost nasıl fikir
Gördüğüm kadarıyla hep seni otturuyorlarSiz verin ben küçüğüm daha bir roll yaptıran yok şurda öttürsek maçları :\
Bunu ss aldım hatırlatırım :\Gördüğüm kadarıyla hep seni otturuyorlar
Başlaaa hemen de yolumuzu bulalım :\100 lira dolandirdik dayimizi belki yol yaparız nbaye
O dayı değil la gerçek dayi@nişantaşı dayım yeğenine Bi roll yaptırmadı dalıldım
yap bir rolling dost, millet nasıl rolling yapılırmış görsün100 lira dolandirdik dayimizi belki yol yaparız nbaye
Yapalım broyap bir rolling dost, millet nasıl rolling yapılırmış görsün![]()
Adam adamYapalım bro
haydi rastgeleYapalım bro
Hangi dayimiz biz de bı sigara koparalim100 lira dolandirdik dayimizi belki yol yaparız nbaye
Hayvancılıkla uğraşıyor dost bı koyun dolandiririz dedik en az cimri çıktı kavatHangi dayimiz biz de bı sigara koparalim
Bı 35likte bize dolandir dostHayvancılıkla uğraşıyor dost bı koyun dolandiririz dedik en az cimri çıktı kavat
bol şansYunanistan maçı ilk yarı 63
Tabiki şaka 50 tele kasamız
35 kolay dost hele bı dostlarimizin maçları kazansinBı 35likte bize dolandir dost
Dost onların kazanmasini beklersek 35 gün daha önümüze bakariz35 kolay dost hele bı dostlarimizin maçları kazansin