- 66,398
- 32,260
- 113
70 i 1 küsür yaptık daha ne olsun
Ne demek la kime verceksen? @Aekrem sen veriyormusun bro ne diyor bu?Tamam bokunu çıkarmyn şu canlıya bağlanıp geliyom ekrem adamlarını seç 4 kişi Kime verceksen
Helalin var savas tbrk az gelir bravo diyim70 i 1 küsür yaptık daha ne olsun
Roll onun 😂 banada ödül hediyesi qöndercek mubarek insan 😁Ne demek la kime verceksen? @Aekrem sen veriyormusun bro ne diyor bu?
Sağol dayıcım fransız veletleri 1 sayı atsa şuan 2 kattık ama olsun buda idare ederHelalin var savas tbrk az gelir bravo diyim
Olum sponsor seni diyodu sanki banami oyle geldi 😁 adam roll yapana kdr battin mi yoksaRoll onun 😂 banada ödül hediyesi qöndercek mubarek insan 😁
Saglik olsun cok iyo katlamissin.benim kadar olmasada bayagi katlamissin ama zorlamaya gerek yok doyumu olan adamlar takdiri hak eder durmasini bildin helal sanaSağol dayıcım fransız veletleri 1 sayı atsa şuan 2 kattık ama olsun buda idare eder
son kursunu bana at diye yalvardi attm kıyamadm 😁 bnm kasa 0Olum sponsor seni diyodu sanki banami oyle geldi 😁 adam roll yapana kdr battin mi yoksa
Ona güvenip kaybetmişti zaten,😁😁Olum sponsor seni diyodu sanki banami oyle geldi 😁 adam roll yapana kdr battin mi yoksa
Way aq olaya bak.simi ne yani sana son kursunu bana at mi diyim sana?son kursunu bana at diye yalvardi attm kıyamadm 😁 bnm kasa 0
Tebrikler Savaş taktın kanatları70 i 1 küsür yaptık daha ne olsun
ben şansına keşfettim icin attım 😂Birazda yalvrnca 😁Way aq olaya bak.simi ne yani sana son kursunu bana at mi diyim sana?
Senin o ağzını dilini Harbi dikrm yok lan sana para mara yalancı gtson kursunu bana at diye yalvardi attm kıyamadm 😁 bnm kasa 0
Hahah tmm 😂Senin o ağzını dilini Harbi dikrm yok lan sana para mara yalancı gt
HshahhaHahah tmm 😂
Savas ben en basindan beri takip ediyordum ama sessiz takip ediyordum bro (yalan) sessiz totem yapinca tutuyor onu goz onunde bulundurun he 🤥🤥Sağol dayıcım fransız veletleri 1 sayı atsa şuan 2 kattık ama olsun buda idare eder
Ben yiyceniz aq siz essegin mina su kacirmiyorsunuz hortum bagliyorsunuz 😁Senin o ağzını dilini Harbi dikrm yok lan sana para mara yalancı gt