- 28,834
- 26,732
- 113
Basketi bunlar sevdirdi dunyaya
Shakur o neal prime dönemleri lakers bryant nash o neal üçlüsü nu izlerdik kumar yoktu ama zevk harbi vardı şimdi kumar oynamasam sksen izlememYok aga 2000 baslari o
Kidd ve maloneyi ben de hatırlıyorum o kadar da iyi degillerdi kidd iyiydi malone güzel sutorduBana stacton j kiddlerle malone larla gelin s.pipen la gelin
Bak nashide hatirliyom vay beShakur o neal prime dönemleri lakers bryant nash o neal üçlüsü nu izlerdik kumar yoktu ama zevk harbi vardı şimdi kumar oynamasam sksen izlemem
Freebetto 500 tl olfu o zmnKayip bonusuna 6 oran kupon yapiyom geliyor az once niye gelmiyon 600 liramiz olurdu )
Yok freebtte kayip bide kayip aldim 15Freebetto 500 tl olfu o zmn
Yok 6 da çekim ver diyor yarın a kaldiSahabet hala olmadımı brındar
5 saat kurali mi var 1 saat oldu zaten dostYok 6 da çekim ver diyor yarın a kaldi
Her türlü yarına kalıyor.omce 300 çekecem sonra bo daha 100 yatırıp bin çekecem tabi yerse5 saat kurali mi var 1 saat oldu zaten dost
saklamaysa yemiyolar dhaHer türlü yarına kalıyor.omce 300 çekecem sonra bo daha 100 yatırıp bin çekecem tabi yerse
Taktik var deneyecem bakalimsaklamaysa yemiyolar dha
Halledersın senTaktik var deneyecem bakalim
Malone nba en cok sayi atan en cok maca cikan 3 oyuncudan biri iyi degillermiydi kirbac geliyoooKidd ve maloneyi ben de hatırlıyorum o kadar da iyi degillerdi kidd iyiydi malone güzel sutordu
Dayida sallıyor benim sayemde basketi öğrendi şimdi bana hava atıyor2k da allstarda ısımlerını gorup dıyo gbısın dayı![]()