- 45,470
- 28,785
- 113
Bol şans dost ne kaldıSok olum işte şunu
Bol şans dost ne kaldıSok olum işte şunu
Ben iyi kazaniyodum bir ara baktim limit var ama cok dusuk degil devam ettim kaybedince baya duzeldi bu arada cok kayip varsa mail atiyosun nakit ekliyorOrayı denıcem yakında bakalım lımıtlerı nasıl yanbahıs basket lımıtlerını 150 e dusurmus peh
Durango gol dostBol şans dost ne kaldı
Meksika da alacranes var ilk yarı gol atar dedik ama beceremeyecekler gibiBol şans dost ne kaldı
Ben anlamam benim olsa basardım zaten bu meksikayı en son aldık 4 maç olacak diye sonda skck biziBen miChapecoense Bastıgımız Parayı 4 carp
Hangı maıleBen iyi kazaniyodum bir ara baktim limit var ama cok dusuk degil devam ettim kaybedince baya duzeldi bu arada cok kayip varsa mail atiyosun nakit ekliyor
Açtım dost umarım son maçtır gekirMeksika da alacranes var ilk yarı gol atar dedik ama beceremeyecekler gibi
Sen nasılsın aktıf deılsın cokAçtım dost umarım son maçtır gekir
[email protected] du galibaHangı maıle
No bonusa ekliyomuBen iyi kazaniyodum bir ara baktim limit var ama cok dusuk degil devam ettim kaybedince baya duzeldi bu arada cok kayip varsa mail atiyosun nakit ekliyor
Bilmiyomki 1 2 kaybedince 200 eklemisti sonra 100 en son eklemediNo bonusa ekliyomu
İyi olmaya gayret gösteriyoruz kardo . Gece 1 e kadar parayı disarilarda yiyorum. Sonra Buraya çulsuz gelmiş gibi olmayayım diye yazmiyorum 😀😀Sen nasılsın aktıf deılsın cok
Dilenci ye versin onuBilmiyomki 1 2 kaybedince 200 eklemisti sonra 100 en son eklemedi![]()