- 28,832
- 26,732
- 113
Olum ahmetin niye arkasinda durmuyosunuz ahmet ben senin.arkandayim yegenimYok aslinda o seye kizdi biz onu savunmadik arkasinda durmadik diye ona bozulmustu
Olum ahmetin niye arkasinda durmuyosunuz ahmet ben senin.arkandayim yegenimYok aslinda o seye kizdi biz onu savunmadik arkasinda durmadik diye ona bozulmustu
Bu nasil bir aciklama aqAdali kisa vade arat uzun vadede iş yapar
Aynen dost burdaki modlarda iyi insanlar onlarida zor durumda birakmis oluyosun kac yillik uyesin diye ama kurallarda var sonucta yapacak bisey yokBaksın işine Dost Destege kufur edersen Banlarlar Bukadar bizde banlandık magnumbet zamanında kımseye niye destek vermedınız demedık
Arat gelıcek kesın bılgıBu nasil bir aciklama aq
Adali gelirse 2 3 iyi transfer yapar göz boyar arat proje adami gördüğum aciklamalar o yöndeBu nasil bir aciklama aq
Destege kufur edersen 2 gun yersin süresiz Yemenın tek bır sebebi Vardır Yonetıme laf soylersen Buradan Siktir Ederler kim olursa olsun kımlerı banlamıs Baskan Ahmoyumu banlamıcakAynen dost burdaki modlarda iyi insanlar onlarida zor durumda birakmis oluyosun kac yillik uyesin diye ama kurallarda var sonucta yapacak bisey yok
Ben adali diorum para var adamda takimi bastan assa yenilemk lazim diyo 80 milyon avro dan bahsedio adamArat gelıcek kesın bılgı
Konusmalara bakma senAdali gelirse 2 3 iyi transfer yapar göz boyar arat proje adami gördüğum aciklamalar o yönde
Iyilik meleği hepsiAynen dost burdaki modlarda iyi insanlar onlarida zor durumda birakmis oluyosun kac yillik uyesin diye ama kurallarda var sonucta yapacak bisey yok
Dayıcım saygilarimi sunarım sana . Önemli bir mevzu değil yakın zamanda görüşeceğizOlum ahmetin niye arkasinda durmuyosunuz ahmet ben senin.arkandayim yegenim
Yalan Soyluyor s.gitsin adalı gtü aratcıyız biz Dayı o gelıcek kongre uyersi tanıdıklar Var rahat olBen adali diorum para var adamda takimi bastan assa yenilemk lazim diyo 80 milyon avro dan bahsedio adam
Adali da tüpçü tarzi baskan olur sankiKonusmalara bakma sen
Ya ne anlation onlarin icinde yasiorum aratta para yok para sipali yokYalan Soyluyor s.gitsin adalı gtü aratcıyız biz Dayı o gelıcek kongre uyersi tanıdıklar Var rahat ol
OooBırakın tartışmayı sürtüşmeyi paramızı alamadık
arattamı yok Dayı Sen gene dil hapını almadın sanırımYa ne anlation onlarin icinde yasiorum aratta para yok para sipali yok